Bölge Haber Girişi : 02 Mart 2011 12:30

Milli takım için dövüştüler!..

Milli takım için dövüştüler!..
Uzun bir süredir Erzurum'da kamp çalışmalarını sürdüren ve nisanda yapılacak olan Avrupa Birliği Boks Turnuvasına hazırlanan Milli takımda seçme heyecanı yaşandı.

Erzurum Ajans-Uzun bir süredir Erzurum’da kamp çalışmalarını sürdüren ve nisanda yapılacak olan Avrupa Birliği Boks Turnuvasına hazırlanan Milli takımda seçme heyecanı yaşandı. DSİ Spor Kulübü Boks Salonu’nda gerçekleştirilen Milli takım seçmelerine kampta yer alan boksörler katıldı. Kıran kırana geçen seçme müsabakalarında bayan boksörler Milli takımın Avrupa Birliği Kupası maçları öncesinde kadroya girmek için kıyasıya kapıştı. Oldukça çekişmeli geçen seçme müsabakalarını Uluslararası hakemlerden Fetli Temur yönetti. Çekişmeli maçlara sahne olan müsabakaları İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir, Spor Komisyonu Başkanı Necmettin Özkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Boks İl Temsilcisi Kadir Hayta ve DSİ Spor Kulübü Başkanı Kemalettin Yentimur ile kulüp yöneticileri izledi.

RAKİBE ACIMAK YOK

Rekabetin üst seviyede olduğu seçme müsabakalarında bayan milliler kadroda yer almak için birbirlerine acımadılar. Bayan Boksörler, “Biz buraya oturmaya ve gezmeye gelmedik, hedefimiz Milli takıma seçilmek ve bunun için de burada rakibe acıma duygusu olmaz, Milli takıma girmek için her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Amacımız Avrupa Birliği Boks Kupası’nı ülkemize kazandırmak bunun için mücadele veriyoruz” dediler.

Oldukça çekişmeli geçen ve adeta profesyonel bir maç havasında cereyan eden Milli takım seçme müsabakalarında zaman zaman sakatlıklarda yaşandı. Sakatlık geçiren bayan boksörlere anında müdahale edildi. Nefesleri kesen müsabakaları izleyen İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir, “Milli takımın ilimizde kamp yapmasından büyük bir gurur duyuyoruz. Bugün de burada çok güzel bir seçme müsabakası izledik. Böylesi önemli bir kampı Erzurum’a getiren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YILDIRIM: YİNE GELECEĞİZ

Bayan Boks Milli takımının Teknik Patronu Hamdi Yıldırım, Erzurum kampının mükemmel geçtiğini belirterek, kampın son günlerinde Milli takımın iskelet kadrosunu belirlemek için seçme müsabakası yaptıklarını ve bunun da Milli takım için çok yararlı geçtiğini söyledi. Kadroyu belirlediklerinin altını çizen tecrübeli teknik adam, Erzurum’da kamp yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, kamp için tekrar Erzurum’a geleceklerinin müjdesini verdi.

Yıldırım, “Bayan Milli Boks takımı olarak Erzurum’da kamp yapmak, bizleri onurlandırdı. Kampı Erzurum’a veren Federasyon Başkanımız Eyüp Gözgeç’e yönetim kuruluna ve bize iyi bir ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Burada İl Müdürümüz Fatih Çintimar, Kulüp yöneticileri ve Boks İl Temsilcisi Kadir Hayta bizleri bir an olsun yalnız bırakmayarak destek verdiler. Kendilerine müteşekkiriz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.