Spor Haber Girişi : 17 Haziran 2016 23:50

Millilerden büyük hüsran!

Millilerden büyük hüsran!
A Milli Takımımız, kader maçında İspanya'ya farklı yenildi.
Erzurumajans-EURO 2016 D Grubu 2. maçında İspanya ile karşılaşan A Milli Takımımız, sahadan puansız ayrıldı.. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen ay yıldızlılar, en iyi 3. olarak gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı...

EURO 2016 D Grubu ikinci maçında İspanya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız, sergilediği kötü futbolla hayal kırıklığı yaratırken sahadan 3-0 mağlup ayrıldı ve gruptan çıkma umutlarını mucizelere bıraktı. İspanya ise adını bir üst tura yazdırmayı garantiledi

Nice şehrinde oynanan maça etkili başlayan İspanya, 34. dakikada Alvaro Morata, 37. dakikada Nolito'nun attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken savunmada yapılan hatalar dikkat çekti.

Hücumda hiçbir organizasyon geliştiremeyen Ay-yıldızlılarımız, 48. dakikada yine Morata'ya engel olamayınca skor 3-0'a geldi. Bu golden sonra oyunu rolantiye alan İspanya, skoru korurken milliler rakip kaleyi rahatsız etmeyi başaramadı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İspanya sahadan 3-0 galip ayrıldı ve zirveye yerleşti. Puanını 6 yapan İspanya gruptan çıkmayı da garantiledi. Türkiye ise puansız son sırada yer aldı.

Öte yandan kaptan Arda Turan tribünlerden gelen tepkiler nedeniyle kısa bir süre taraftarlarla gerginlik yaşadı.

Gruptaki son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, en iyi üçüncü olarak bir üst tura yükselmeye çalışacak. İspanya ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.