İlçeler Haber Girişi : 03 Mayıs 2012 11:30

Minik öğrencilerin yıl sonu sergisi

Minik öğrencilerin yıl sonu sergisi
Şenkaya Şehit Öğretmen İlyas Acar Anaokulu; Papatyalar Sınıfı, Güller Sınıfı ve Laleler Sınıfı öğrencileri yılsonu sergisi düzenledi.
Erzurum Ajans-Şenkaya Şehit Öğretmen İlyas Acar Anaokulu; Papatyalar Sınıfı, Güller Sınıfı ve Laleler Sınıfı öğrencileri yılsonu sergisi düzenledi.
Minik Öğrenciler hünerlerini Şehit Öğretmen İlyas Acar Anaokulunda sergiledi. Tüm yıl boyunca yapmış oldukları faaliyetleri sergileyen minikler, sadece Oyunlar oynayarak avunmadıklarını, bilimsel ve sosyal alanlarda da kendileriyle ilgilenen okuldaki eğitmenleriyle birlikte var olduklarını ortaya koydular. Okul Müdürü İhsan Erkmen ve öğretmenlerinin eşliğinde eğitim öğretim sezonun başından bu yana yaptıklarını sergileyen minik öğrencilerin hayal dünyasını yansıtan eserler katılımcılar tarafından büyük bir merak ve zevkle incelendi ve takdirle karşılandı.
Okul Müdürü İhsan Erkmen; yarının büyükleri, doktorları, öğretmenleri ve yöneticileri olacak miniklerin bu başarıları karşısında kendisinin de zaman zaman şaşkınlıklar yaşadığını söyledi.
Anaokulu öğrencilerinden Duru Nida Özbek kendisinin yapmış olduğu saksıda çiçeği İlçe Kaymakamı Mutlu Akyol’a hediye etti.
Sergiye İlçe Kaymakamı Mutlu Akyol, Cumhuriyet Savcısı Şahin Altuğ, İlçe Emniyet Amiri İlhan Urhan, daire amirleri, öğrenci velileri, öğretmenler, öğrenciler ve ilçe halkı katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.