İlçeler Haber Girişi : 03 Mayıs 2012 11:15

Traktörle kaza yapan öğrenci hayatını kaybetti

Traktörle kaza yapan öğrenci hayatını kaybetti
Erzurum'un Oltu ilçesinde lise öğrencisi bir genç, kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti.
Erzurum Ajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde lise öğrencisi bir genç, kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti. Gencin ani vefatı öğretmen ve arkadaşlarını yasa boğdu.
Oltu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10-B sınıfı öğrencilerinden Mücahit Yüce, dün 15.30 sularında ailesinden habersiz aldığı traktörle Tekeli köyünün Yukarı mezrasına su getirmeye gitti. Yüce, köye dönüşü sırası'nda kasise düşen traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti. Okulunun gözde ve başarılı öğrencilerinden olan Yüce'nin ani ölümü öğretmen ve arkadaşlarını yasa boğdu. Yapılan otopsinin ardından Oltu Devlet Hastanesi morguna kaldrılan Yüce'yi, arkadaşları yalnız bırakmadı.
Mücahit Yüce'nin cenazesi hastane morgundan alınarak belediye cenaze nakil aracıyla son kez okuluna getirildi. Cenazenin hastane morgundan alınışı ve okul önüne getirilişi sırasında gözyaşlarına boğulan arkadaşları köye kadar giderek Mücahit Yüce'yi son yolculuğunda da yalnız bırakmadı. Oltu Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle Tekeli köyüne kadar giden arkadaşları, gözyaşları içerisinde Mücahit Yüce'yi son yolculuğuna uğurladı.
Köye getirilen cenaze, Tekeli köyünü de yasa boğdu. Son kez babaevine götürülen cenazenin başında ağıtlar yakılırken gözyaşı sel olup, aktı. Mücahit Yüce'nin cenazesi köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi. Bu arada cenaze namazının saatinin değiştirilmesi birçok kişinin namazına yetişememesine sebep oldu.
Tekeli köyündeki cenazeye; Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş'ın yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.