Bölge Haber Girişi : 16 Haziran 2010 18:56

MÜSİAD'dan Lütfü Yücelik'e kutlama!..

MÜSİAD'dan Lütfü Yücelik'e kutlama!..
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, Aşkale Çimento ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görülmüş olmasından dolayı kutladı.
Erzurum Ajans-MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, “Aşkale Çimento ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’in, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülmüş olmasından büyük memnuniyet duyduk.” dedi.
 
MÜSİAD Şube Başkanı Güvenli, vilayetlerde bireysel olarak halka karşılıksız hizmeti amaç edinmiş; sosyal, kültürel ve ekonomik açılardan bu yolda önemli katkılar sağlamış insanların teşvik ve taltif edilmesini hedefleyen TBMM Üstün Hizmet Ödülleri’nden birisinin de, Aşkale Çimento ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e verilmiş olmasının, Erzurum açısından oldukça büyük bir önem taşıdığını söyledi.
 
 Yücelik’in, özelleştirmenin adeta yüz akı haline gelen kuruluşları arasındaki Aşkale Çimento ile çıktığı yolda, girişimcilik ve kollektif çalışma ruhunu temsil ettiğini vurgulayan Güvenli, “Türkiye Büyük Millet Meclisi, Sayın Yücelik’in şahsında aynı zamanda girişimciliği, birlik ve beraberliği de ödüllendirmiştir. Doğrudan ve dolaylı yollarla binlerce insanımıza ekmek kapısı olan Aşkale Çimento bugün Türkiye’nin sayılı kuruluşları arasına girebilmişse, kuşkusuz bu başarının altında özveri, emek, memlekete ve insanına duyulan bir sevda vardır. Gösterdiği çaba ve üstün gayretlerinden dolayı ‘Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülen Sayın Lütfü Yücelik’i tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.