Bölge Haber Girişi : 02 Aralık 2012 11:30

MÜSİAD'dan Tarım Müdürlüğü'ne ziyaret

MÜSİAD'dan Tarım Müdürlüğü'ne ziyaret
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, “El birliği ile tarım ve hayvancılığı kalkındırmalıyız” dedi.
Erzurumajans-Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, “El birliği ile tarım ve hayvancılığı kalkındırmalıyız” dedi.

MÜSİAD Malatya Şubesi Heyeti, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan Namık Şahin, Başkan Yardımcısı Osman Yağız,Yönetim Kurulu üyeleri Ergin Erdemir, İsmail Uruç, Şaban Algül, Yaşar Bulgurlu ve Şube Müdürü Behçet Ercan katıldı.

MÜSİAD Malatya Şubesi Gıda ve Tarım Sektör Kurulu tarafından, 4 Aralık’ta düzenlenecek ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr Armağan Hayırlı, EGE-VET Genel Müdürü Tahir Selçuk ve Veteriner Dr.Nuran Yavuz katılacağı konferansa Ali Selvi’yi davet eden MÜSİAD heyeti, tarım ve hayvancılık konusunda istişarelerde de bulundu.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, “El birliği ile tarım ve hayvancılığı kalkındırmalıyız” diyerek, hükümetin tarım ve hayvancılık konusunda teşvikleri bulunduğu, bu teşviklerden de yararlanarak hayvancılığın daha da gelişmesi için ilgililerin üzerine düşeni yapması gerektiğini kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.