İlçeler Haber Girişi : 30 Temmuz 2012 16:30

Nafiz Kotan mesire yerinde iftar

Nafiz Kotan mesire yerinde iftar
Yakutiye Belediyesi ve Ak Parti Yakutiye İlçe teşkilatı, Milletvekili Adnan Yılmaz’ın da katılımıyla Nafiz Kotan Piknik alanında iftar açtılar.
Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi ve Ak Parti Yakutiye İlçe teşkilatı, Milletvekili Adnan Yılmaz’ın da katılımıyla Nafiz Kotan Piknik alanında iftar açtılar. İftara Milletvekili Yılmaz’ın yanı sıra Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin’de katıldılar.
Yakutiye Belediyesi tarafından Dumlu mahallesi girişi Karasu kenarında yaptırılan Nafiz Kotan Piknik ve Mesire yerinde ilk iftarı Yakutiye Belediyesi ve Ak Parti Yakutiye teşkilatı açtı. Milletvekili Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Korkut ve İlçe Başkanı Yunus Şahin ile teşkilat mensuplarının katıldığı piknik renkli geçti. Milletvekili Yılmaz, iftar için Ali Korkut’a teşekkür ederek “Başkanımız güzel bir yer yapmış, oldukça zevki bir o kadar da gerekli bir mekan. Vefa gösterip Erzurum’un yetiştirdiği ender şahsiyetlerden Nafiz Kotan ismini vermişler. Bu alanda ilk iftarı açmak bize ve teşkilat mensubu arkadaşlarımıza nasip oldu” dedi.
Yunus Şahin, iftar yemeğinin güzel bir alanda açıldığını ifade ederek “Başkanımız Allah için güzel hizmetler yapıyor. Bu hizmetini de iftar vesilesiyle bize gezdirmiş oldu. Erzurum halkı için bulunmaz bir nimet burası. Ramazan sonrası keyifle piknik yapabilecekleri bir alan, suyun hemen yanında olması da avantaj” şeklinde konuştu. Belediye Bakanı Ali Korkut ise halka yapılan hizmetlerin karşılık bulduğunu görmesinin kendisini sevindirdiğini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.