İlçeler Haber Girişi : 16 Ekim 2015 20:00

Narman'da istişare yemekleri devam ediyor

Narman'da istişare yemekleri devam ediyor
Narman Kaymakamı Murat Eren ve Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen'in öncülüğünde kurum ve kuruluşların daire amirleri sivil toplum örgütlerinin başkanlarının katıldığı yemek programında bir araya gelerek ilçenin sorunları dile getiriliyor.
Erzurumajans-Narman Kaymakamı Murat Eren ve Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen'in öncülüğünde kurum ve kuruluşların daire amirleri sivil toplum örgütlerinin başkanlarının katıldığı yemek programında bir araya gelerek ilçenin sorunları dile getiriliyor. 

Her onbeş günde bir Narman Demir dağda toplanan Narman protokolü ilçenin sorunları noktasında bilgi alış verişi yaprak sorunları çözüme kavuşturuyorlar. İştişare yemeklerine bazen ilçe dışından misafirlerde katılıyor. Yemeğe katılan misafirlerinde çözüm noktasında fikirleri alınıyor. İstişare yemeğine misafir olarak İş adamı MÜSİAD Dışişleri Başkanı Fuat Demir ve yine işadamı Yunus Şahin katıldı. Yemekte Narman'a yapılacak yeni yatırımlar ele alındı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.