Bölge Haber Girişi : 12 Nisan 2010 00:05

Narman'da futbol turnuvası düzenlendi!..

Narman'da futbol turnuvası düzenlendi!..
Erzurumun Narman ilçesinde İlçe Milli Eğitim müdürlüğünce İlköğretim okulları arası futbol turnuvası düzenlendi. İlçedeki halı sahada yapılan maçlar sonunda dereceye giren takımlara kupaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Yıldız tarafından verildi.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Narman ilçesinde İlçe Milli Eğitim müdürlüğünce İlköğretim okulları arası futbol turnuvası düzenlendi. İlçedeki halı sahada yapılan maçlar sonunda dereceye giren takımlara kupaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Yıldız tarafından verildi.
Turnuvaya merkez ve köy ilköğretim okullarından toplam 11 takım katıldı. Yapılan maçlar sonunda 1. guruptan İlçe merkezinden Aşık Sümmani İlköğretim okulu, Şekerli beldesi İlköğretim okulu 2. guruptan ise Koçkaya köyü İlköğretim okulu ile Başkale köyü İlköğretim okulları yarı finale çıktı. Yarı final maçları sonunda ise finale çıkan Şekerli beldesi İlköğretim okulu ile Koçkaya köyü İlköğretim okulu birincilik için maç yaptılar. Final maçını kazanan Koçkaya köyü İlköğretim okulu birinci olarak kupasını Şube müdürü Mevlüt Yıldız dan aldı. Turnuvada 2. Şekerli beldesi İlköğretim okulu, 3. Başkale köyü İlköğretim okulu 4. ise Aşık Sümmani İlköğretim okulu oldu.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Yıldız kupa töreninde yaptığı konuşmada “Öğrencilerimizi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmalarını sağlayarak okullardaki şiddetin önlenmesi amacıyla her eğitim ve öğretim yılında bu tür faaliyetler yapılarak hem merkez ve köylerdeki okullarda eğitim gören öğrencilerimizin kaynaşmasını da sağlamış oluyoruz. Önümüzdeki haftada ise Voleybol turnuvaları yapılacak.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.