Bölge Haber Girişi : 01 Şubat 2010 00:50

Narman'da yangın korkuttu!..

Narman'da yangın korkuttu!..
Erzurum’un Narman İlçesine bağlı Camii Sağır Mahallesi’nde samanlıkta çıkan yangın paniğe neden oldu. Bugün öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların çabaları sonucu 2.5 saatlik bir çalışma s

Erzurum Ajans-Erzurum’un Narman İlçesine bağlı Camii Sağır Mahallesi’nde samanlıkta çıkan yangın paniğe neden oldu. Bugün öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların çabaları sonucu 2.5 saatlik bir çalışma sonunda söndürülebildi.
Narman merkez Camii Sağır Mahallesi’nde bulunan Ayhan, Erkan ve Mustafa Kısa kardeşlere ait ot ve samanların bulunduğu merekte yangın çıktı .Yangın ahır üzerinde bulunan otların tutuşması sonucu bir anda büyüdü. Yangının söndürülmesi için itfaiyenin yanı sıra çok sayıda vatandaş da büyük bir çalışma ortaya koydu. Yangın 2.5 saat süren müdahalenin ardından güçlükle kontrol altına alınabildi.
İtfaiye ekiplerinin yetersiz kaldığı yangında vatandaşlar yanan otların üzerine kar atarak söndürmeye çalıştılar.
Yangınında can kaybı olmazken, yaklaşık 20 bin TL’lik maddi zararın oluştuğu bildirild

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.