Kültür-Sanat Haber Girişi : 31 Aralık 2013 18:17

Nene Hatun kız yurdunda yeni yıla merhaba

Nene Hatun kız yurdunda yeni yıla merhaba
Atatürk Üniversitesi Toplumsal Araştırma ve Uygulama Araştırma Merkezinin organize ettiği "Yeni Yıla Merhaba" adlı programı Kültür ve Gösteri Merkezi Fuayesinde yapıldı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Toplumsal Araştırma ve Uygulama Araştırma Merkezinin organize ettiği "Yeni Yıla Merhaba" adlı programı Kültür ve Gösteri Merkezi Fuayesinde yapıldı.

Atatürk üniversitesi öğrencilerinin geniş katkı ve katılımıyla mekân süslendi, çeşitli hediyeler alındı ve halaylar çekildi. Müzik Eğitimi bölümünden öğrenciler gelerek topluca şarkılar söylenip geçmişte kalan bir yılın stresi atıldı. Orkestraya sonradan dâhil olan Kız Yetiştirme Yurdunda kalan bir çocuk herkesi kendine hayran bıraktı.

Öğretim Üyelerinden, esnaflardan, kırtasiyelerden, Erzurum halkından çeşitli yardımlar alınarak yiyecek, içecek, hediyelerle dolu eğlenceli bir gün geçirildi.


Organizasyon yetkilileri, "Yeni Yıla Merhaba" adlı programı kapsamında başta Atatürk Üniversitesi Genel Sekreterlik çalışanlarına, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polislerine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğüne, Sosyoloji Kulübüne, Tarih Bölümü Öğrenci Topluluğuna, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümüne ve Ülkü Şen'e, Tıp Fakültesi Öğrencilerine, Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyelerine ve Öğrencilerine, Kültür ve Gösteri Merkezi Çalışanlarına, Erzurum Bedensel Engelliler Kadın Kollarına, Emel Çatal Anadolu Lisesine, Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu'na ve son olarak da Erzurum Halkına katkı ve katılımları için teşekkür ederiz" dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.