Spor Haber Girişi : 11 Temmuz 2017 13:08

Nobre Muamması

Nobre Muamması
Teknik Patron Osman Özköylü'nün takımda kalmasını istediği Mert Nobre, menüsküs ameliyatı için bıçak altına yattı.
Erzurumajans-Teknik Patron Osman Özköylü'nün takımda kalmasını istediği Mert Nobre, menüsküs ameliyatı için bıçak altına yattı.

Golcü kaptanın sakatlığının uzun sürecek olması moralleri alt üst etti. Kampa katılmayacak olan tecrübeli futbolcunun yerine alternatif isim düşünülüyor.

2016-2017 sezonunda 14 golle şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Mert Nobre'nin sakatlığının uzun sürecek olması moralleri alt üst etti. Teknik Direktör Osman Özköylü'nün  takımda mutlaka tutulmasını istediği Brezilya asıllı golcünün sakatlığı planları bozdu.

Menüsküs ameliyatı nedeni ile bıçak altına yatan golcü oyuncunun tedavi sürecinin beklenen süreden daha uzun olduğu öğrenildi. Bu haber transfer komitesinin harekete geçmesini sağladı.

Daha önce forvet mevkiine iyi bir golcü almayı planlayan yönetim, şimdi forvete alacağı alternatif sayısını artırmak istiyor. Bu nedenle de Mert Nobre'nin sakatlığının uzun sürecek olması nedeni ile yönetim, bu oyuncunun yerine yeni bir isim düşünüyor.

Takıma iyi ağabeylik yaptı

Brezilya asıllı 36 yaşındaki golcü futbolcu Mert Nobre, geçen sezon hem saha içinde hem de saha dışında liderliğini gösteren isimlerin başında geldi.

Sempatik tavırları ve mütevaziliği ile alkış alan Mert Nobre, ligde attığı 14 golün yanı sıra gençlere iyi örnek olması ile şampiyonluğa önemli katkı sunan isim oldu.

Bu özellikleri sayesinde taraftarların sevgilisi olan ve 'dadaş Nobre' lakabını alan Brezilya asıllı golcü, takımın en önemli parçalarından biri olmayı başardı.

Özköylü'nün de morali bozuldu

Göreve geldiği ilk gün Mert Nobre'nin takımda  kalmasını isteyen Teknik Direktör Osman Özköylü'nün tecrübeli yıldızın sakatlığının uzun sürecek olması nedeniyle moralinin bozulduğu gözlerden kaçmadı.

Özköylü'nün "Nobre bizim  takımımızın için önemli bir silah ve ağabeyi ancak, sakatlığı uzun sürecek. Şu an kampta yok. Eğer kamplara yetişmez ise, bizde başımızın çaresine bakacağız, mecburen alternatif isimler bulmak zorundayız" dediği öğrenildi.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumsporun şimdiye kadarki trasferleri iyi ama futbolun meyvesi gol onun için satrafor veya satraforlar şart