Spor Haber Girişi : 11 Temmuz 2017 13:02

Alt Yapının Koordinatörlüğü Gökçan'a

Alt Yapının Koordinatörlüğü Gökçan'a
Teknik Patron Abdusselam Gökçan, iki sezon aradan sonra yeniden Alt Yapı Teknik Koordinatörlüğü'ne döndü. Mavi-beyazlı camianın Elazığspor için kenetlenmesi içinde, "Erzurum bizim için ne ifade ediyorsa, Elazığ'da odur" dedi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da alt yapı teknik koordinatörlüğüne Abdusselam Gökçan getirildi. Aynı zamanda TÜFAD şube başkanı olan Gökçan, iki sezon aradan sonra yeniden alt yapı koordinatörlüğüne döndü.

Kulüpte işbaşı yapan Gökçan, "Şu anda alt yapı teknik ekibi ile yola devam edeceğiz, şu an arkadaşlarımız arasında kimin hangi yaş takımını çalıştıracağı konusunda iş bölümü yapmadık. Hepimiz tüm yaş grupları için çalışıyoruz" dedi.

Elazığ ile gizli akrabayız

5 Ağustosta Elazığspor'un sezon açılışı için Bordo-beyazlı kulüpten davet aldıklarını belirten Gökçan, "Elazığ ile Erzurum'un arasında gizli akrabalık bağı vardır. Erzurum bizim için ne ifade ediyorsa, Elağız'da aynı şeyi ifade etmektedir. Elazığspor kulübü yetkilileri sezon açılışı maçı öncesi iki kulübün eski yıldızlarını da maç yapması için teklif etti. Bizde İnşallah eski futbolcular olarak, 5 Ağustosta Elazığ'da olacağız. İki kulüpte forma giymiş eski yıldızlar olarak sahada gösteri maçı yapacağız" diye konuştu.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.