Spor Haber Girişi : 13 Ağustos 2012 06:48

O meşaleler sdadyuma nasıl girdi?

O meşaleler sdadyuma nasıl girdi?
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi için sıkı güvenlik önlemleri alındığı belirtilirken, sarı-kırmızılıların ilk yarıdaki golünün ardından sahaya atılan meşaleler kafa karıştırdı.
Erzurum Ajans-Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Erzurum'da oynanan derbi için sıkı güvenlik önlemleri alındığı belirtiliyordu. Ancak, sarı-kırmızılıların ilk yarıdaki golünün ardından sahaya atılan meşaleler kafaları karıştırdı.

Taraftarların üst aramasından geçirilerek stada girmesine rağmen  tribünlerden her golden sonra sahaya atılan onlarca meşale, alınan güvenlik önlemlerinin yetersizliğini ortaya koydu. Devre arasında iki takım taraftarı da birbirine meşale attı. İki kulübün de saha olaylarından dolayı Disiplin Kurulu’na sevk edileceği belirtildi.

Bu arada ilk yarının sonlarına doğru sarı-kırmızılı taraftarlarla güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Olaylar sırasında Fenerbahçe taraftarının “Polise uzanan eller kırılsın” diye bağırması dikkat çekti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • cimbomlu 01 Ocak 1970 02:00

    ya ayıptır işte erzurum taraftarlık gördü işte bu istanbul ayagınızdaydı buna görsel şölen diyorlar bitaraftar maç nasıl alınırmış gösterdi bize olay basit

  • AHMETKLY 01 Ocak 1970 02:00

    ULTRAASLAN GRUBUNUN GETİRDİĞİ DAVULLARIN İÇERİSİNDEN ÇIKTI O MEŞALELER

  • MAYTAP MUYTAP 01 Ocak 1970 02:00

    bu maytap neyin nesi bir kez olsun özeleştiri yapın be kardeşim bu maytap erzurumun saçma sapan bir adetidir ve sahanın anası ağladı maytaptan onu erzurumlu değilde başkası mı attı

  • ERZURUMA DİL UZATANIN DİLİNİ KOPARIRIZ 01 Ocak 1970 02:00

    ERZURUM NİYE REZİL OLSUN SENİN GİBİ UZAYDAN GELMİŞ ANDROİDLER REZİL OLDU.KEPAZEDE SENSİN ERZURUMA DİLİNİ UZATAMAZSIN.HEM ORTALIĞI KARIŞTIR HEM ERZURUMU LAF AT.SERKAN DADAŞOĞLU DOĞRULARI YAZMIŞ..

  • Mökkem dadaşşş 01 Ocak 1970 02:00

    0iftarlık suları dahi sahaya sokmayan emniyet bu kadar meşaleyi nasıl görmez? Özellikle galatasarayın maraton tarafından giriş yaptığı kapılardaki tff ve emniyet görevlilerine soruşturma açılmalı böyle rezillikmi olur. Sadece o taraftan meşaleler atıldı Bu arada desni firmasını kınıyorum bir bardak su 1 tl nerde görülmüş? asıl karaborsacılar bu firma ve bu firma ile anlaşan federasyondur. Çok merak ediyorum bu firmanın erzurum protokolü ile nasıl bir bağlantısı var?

  • mrt 01 Ocak 1970 02:00

    evet olayları yapan gs lilerdi polisde maşallah iftar açmak için getirdiğimiz sulara izin vermedi meşalelere göz yumdu susuzluktan kırıldım millet maçta

  • MAYTAP YAĞDIRANLARDA UZAYDAN GELDİ OZAMAN YOK BAŞKA YERDE BÖYLE KEPAZELİK 01 Ocak 1970 02:00

    BIRAK DADAŞOĞLU NERDE OLAY ÇIKSA BUNLAR İSTANBULLU BUNLAR DİYARBAKIRLI BUNLAR MAHALLEBAŞILI KLASİK LAFLAR ULEN KİMİ KANDIRIYORSUNUZ YADA ERZURUM SÜTTEN CIKMIŞ AK KAŞIK MI CENNETLE Mİ MÜJDELEN Dİ HATA YAPAMAZ MI DÜN BAL GİBİ KEPAZELİK YAŞANDI VE ERZURUM REZİL OLDU

  • MERT DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    DIŞARDAN GELENLER TASARLAYARAK REZİLLİĞİ ÇIKARDI..AMAÇLARI ERZURUMLULARI LEKELEMEK.TARAFTARDAN BAŞKA HER ŞEYE BENZİYORLARDI.

  • SERKAN DADAŞOĞLU 01 Ocak 1970 02:00

    EVET : ERZURUM 12 AĞUSTOS AKŞAMI BİR DERBİ MAÇ İZLEDİ.SONUÇTA BİR TAKIM KUPASINI ALDI. FAKAT ASIL OLAN ULTRASLAN DENİLEN İSTANBUL` DAN GELEN GALATASARAY TARAFTARLARININ NASIL REZİL BİR TOPLULUK OLDUĞUNU DA GÖRDÜK. ERZURUM ` UN ADI ÇIKMIŞ. BİZLER BU TERBİYESİZLERİ ÇOLUK ÇOCUK İZLEDİK. BİR KUL OLARAK ONLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.. NEYDÜ NEYİ BELİRSİZ BİR ASALAK TOPLULUĞU.