Siyaset Haber Girişi : 21 Mart 2013 17:45

Öcalan'ın çağrısına bayraklı protesto

Öcalan'ın çağrısına bayraklı protesto
Abdullah Öcalan'ın Diyarbakır'daki Nevruz alanında okunan mektubu sonrası, MHP olağanüstü toplanma kararı aldı..
Erzurumajans-MHP Meclis grubu, Öcalan'ın çağrısını değerlendirmek için toplandı. MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, değerlendirme sona erince düşüncelerini paylaşacaklarını söyledi. Grup toplantısı için yerlerini alan milletvekillerinin sıraların üzerine Türk bayrakları serdikleri ve şehit fotoğrafları koydukları görüldü.

TBMM'DE NEVRUZ GERGİNLİĞİ


TBMM'de bugün Diyarbakır'daki Nevruz kutlamaları ve Öcalan'ın mesajına tepki vardı. MHP'li vekiller sıralarına Türk bayrakları koydu. Öcalan'ın mesajının Diyarbakır'da okunmasının ardından TBMM'de gerginlik yaşandı. Özellikle MHP'li vekiller sert tepki gösterdi. MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, kürsüde konuşurken "Bu manifestoyu kınıyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SELİM 01 Ocak 1970 02:00

    DEME KALBURA KALLABUR GALATI MEŞHUR LUGATI FASİHTEN EVLADIR. ŞİMDİ YANLIŞTA O KADAR ISRAR EDİLDİ Kİ, ŞİMDİ DOĞRUYU SÖYLÜYORSUN KİMSE ANLAMIYOR. MİLLİYETÇİLİĞİ SEN AYAĞININ ALTINA ALIRSAN ONLAR DA GÖMERLER. İŞ BU KADAR BASİT. SEN BİRİLERİNE YALAKALIK OLSUN DİYE İNKAR ETTİĞİN DEĞERLERİ BİRİLERİ HİÇE SAYDI SAYIN BAŞBAKAN... ŞİMDİ YOK BAYRAK TA OLSAYDI LAFLARINI BOŞUNA SÖYLEME. BAYRAK BİR MİLLETİN/MİLLİYETİN SEMBOLÜDÜR. SEN O SEMBOLÜ O SÖZÜNLE AYAKLAR ALTINA ALDIN. ŞİMDİ HİÇ BENİMSEMEYEN KALABALIK O BAYRAĞI GÖKLERE KALDIRIR MI??? SOR KENDİNE. BEN NERDE YANLIŞ YAPTIM DİYE.