İlçeler Haber Girişi : 24 Mart 2012 14:26

Öğrencilerden huzurevine ziyaret

Öğrencilerden huzurevine ziyaret
Pasinler Lisesi öğrencileri Yaşlılar Haftası dolayısıyla Pasinler Er Huzur ve Bakım Merkezini ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Pasinler Lisesi öğrencileri Yaşlılar Haftası dolayısıyla Pasinler Er Huzur ve Bakım Merkezini ziyaret etti.
18-24 Mart yaşlılar haftası nedeniyle Pasinler Lisesi Müdürü Resul Polat, Müdür Yardımcısı İsmail Özsubaşı, edebiyat öğretmenleri Aysun Gülbahar ve Dilek Kahveci, matematik öğretmeni Burhan Aras’ın yanı sıra okulun 9/B sınıfı öğrencilerinden Nuray Polat ve Rıdvan Gürsaç Er Huzurevi’nde yaşlıları ziyaret edip, bir süre sohbet ettiler.

Pasinler Lisesi Müdürü Resul Polat, “Yaşlılarımızı yılda bir kere değil her zaman hatırlanması gerektiğini, bugünün genciz ama yarının yaşlıları da bizler olacağız. Ne ekersen onu biçersin demiş atalarımız bizlerde bu sözden yola çıkarak bu haftada huzurevinde misafir edilen yaşlılarımızı öğretmen ve öğrencilerimizle ziyaret edip ellerinden öptük. Okul olarak öğretmen arkadaşlarla bir karar aldık ve bundan sonra ayda bir de olsa gelip onları ziyaret edip, onların yalnızlıklarına ortak olacağız” dedi.
Pasinler Huzurevi misafirleri Pasinler Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini hiçbir zaman unutmamalarını ve sık sık ziyaretlerine gelmelerini istediler.
Pasinler Er Huzur Merkezi yetkililerinden Gül Özdemir, ziyaretlerinden dolayı Pasinler Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Daha sonra Özdemir, öğretmen ve öğrencilere huzurevini gezdirip, işletmeleri hakkında bilgi verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.