Spor Haber Girişi : 24 Ocak 2012 18:30

Okçuların başarısı sürüyor

Okçuların başarısı sürüyor
Erzurumlu okçuların başarısı tüm hızıyla sürüyor. Okçular, bu kez İzmir’de hedefi 12’den vurmayı başardı. Erzurum’un Milli gururu Doğan Hancı ise Olimpiyat kampına girdi.
Erzurum Ajans-Erzurumlu okçuların başarısı tüm hızıyla sürüyor. Okçular, bu kez İzmir’de hedefi 12’den vurmayı başardı. Erzurum’un Milli gururu Doğan Hancı ise Olimpiyat kampına girdi.

Erzurumlu okçular, İzmir’de takım halinde Türkiye ikincisi olmayı başardı. Okçuluk Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve 21-22 Ocak 2012 tarihlerinde İzmir’de yapılan Gençler ve Büyükler Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Hasan Basri Hancı, Erol Sulumer ve Mustafa Fırat’tan oluşan Makaralı Yay Büyük Erkek Takımı, takım halinde Türkiye ikincisi olmayı başardı. Antrenör Hikmet Dumanoğlu yönetimindeki okçuların başarısı Erzurum’da büyük bir sevinç yaşattı. Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan, elde ettikleri başarının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, antrenör Hikmet Dumanoğlu ve sporcuları kutladı. Antrenör Dumanoğlu, bu başarıyı çok çalışmaya ve ekip ruhuna borçlu olduklarını söyledi.

HANCI OLİMPİYAT KAMPINDA

B
uarada İngiltere’de yapılacak olan 2012 Londra Paralimpik Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek olan Doğan Hancı, Antalya’da olimpiyat kampına girdi. Hancı, bundan böyle her 20’şer günlük kamplarla Londra’ya hazırlanacak. Erzurumlu milli okçu Doğan Hancı, Londra’da kürsüye çıkmak için bugünden hazırlıklarını sıkı tuttuğunu söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.