İlçeler Haber Girişi : 16 Nisan 2015 13:59

Oltu'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Oltu'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı
Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, köy ve mahalle muhtarlarıyla seçim güvenliği toplantılarına devam ediyor.
Erzurumajans-Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, köy ve mahalle muhtarlarıyla seçim güvenliği toplantılarına devam ediyor.

Kaymakamlık Toplum Merkezinde köy muhtarlarıyla seçim güvenliği konusunu değerlendirmek üzere ikinci kez bir araya geldiklerini belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, "Daha önce gerçekleştirdiğimiz seçim güvenliği toplantısında köy ve mahalle muhtarlarımızla bir ön değerlendirme yapmıştık. Şimdi de mevzuat gereği seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılması hususunda son bir değerlendirme yaptık" dedi.

Toplantının son bölümünde geçtiğimiz günlerde Oltu'da meydana gelen hayvan hırsızlığı konusu da ele alındı.

HAYVAN HIRSIZLIKLARINA KARŞI ÇÖZÜM KAMERA...

Oltu İlçe Jandarma Komutanı Bayram Kayıkçı, köy muhtarlarına yönelik hayvan hırsızlıklarının önüne geçilmesi hususunda alınabilecek tedbirleri anlattı.

Kayıkçı, "Oltu'da köylerimizin büyük çoğunluğunun girişi tek. Birer kamera ile bu sorunu çözebilmek mümkün iken, kamera konulması hususunda 'ne gerek var' şeklindeki yaklaşımlara itibar edilmemesi gerekir. 300 liraya mal olacak bir kamera ile binlerce liralık hayvan hırsızlığının önüne geçebilmek mümkündür. Bu konuya yaşanması muhtemel daha büyük kayıplarını önüne geçebilmemiz için bir kamera sisteminin ne kadar önemli olduğu aşikârdır" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.