Bölge Haber Girişi : 08 Mart 2010 03:36

Orgeneral Berk'e yazılı tebligat!..

Orgeneral Berk'e yazılı tebligat!..
Orgeneral Saldıray Berk'e, davaya bakacak olan Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce 4 Mayıs'ta yapılacak ilk duruşmaya katılması için tebligat çıkarıldı.

Erzurum Ajans-Erzincan Ergenekon iddianamesinde bir numaralı şüpheli olarak yer alan 3'ncü Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk'e, davaya bakacak olan Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce 4 Mayıs'ta yapılacak ilk duruşmaya katılması için tebligat çıkarıldı. Mahkeme, Orgeneral Berk'e davanın iddianamesini de gönderdi.

3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral Berk, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un da izlediği Sarıkamış'taki 2010 Kış Tatbikatı'nı yönetmişti.
Mahkeme, Orgeneral Berk hakkında mazeret bildirmeksizin birden fazla duruşmaya katılmaması halinde polis zoruyla getirme kararı verebilecek. Orgeneral Saldıray Berk, polis tarafından duruşmaya getirilemezse hakkında yakalama kararı da çıkarılabilecek. Bu durumda, polis ve jandarmaya ifadesinin alınması için görüldüğü yerde Orgeneral Berk'i yakalamaları talimatı verilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.