Erzurum Düzenleme Tarihi : 06 Ekim 2020 16:02 Haber Girişi : 06 Ekim 2020 16:04

'Otel Kondu'ya şaşmayan yok!

'Otel Kondu'ya şaşmayan yok!
Palandöken dağı girişinin  hemen önünde, hem de yol kenarında, imar diliyle 'yola sıfır' yapılan bir otel inşaatı nedense herkesi çok şaşırtmışa benziyor.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Palandöken dağı girişinin  hemen önünde, hem de yol kenarında, imar diliyle ‘yola sıfır’ yapılan bir otel inşaatı nedense herkesi çok şaşırtmışa benziyor.

 

Geçtiğimiz gün AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile bir yemekte biraraya geldik, baktım o bile şaşmış bu işe! Doğrusu ‘’Nasıl yapılmış, kim izin vermiş, anlayamadım doğrusu’’ diyen İl Başkanını bile şaşkına çeviren Otel Kondu’nun inşaatının bitmiş, hatta belki de yakında açılacak olmasına rağmen bakıyorum çevremdeki herkesler de çok şaşırmış. İşin açıkçası artık ben de bu kadar çok şaşıranlara rağmen o otelin hem de o yol kenarında yapıldığını görüp şaşıranlara şaşırıyorum!  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş yıldızı 10 Ekim 2020 17:26

    Otelkondu diyirsiniz , dağda kayak turisti mi kaldı ki? Herkes bulgaristana kartalkayaya sarıkamış a Ilgaza kacmaya başladı. Kis sezonunda oteller %40 Kapasite ile calisir . Oteli Kim yapirse helal olsun .Bu ekonomide ne cesaret . Ama suna inanirem ki yapanlar tam erzurum sevdalisi . Kimin emegi gectiyse helal olsun. Diger yorumlari ogudum heralde 40 50 kisi calisacakmis.bi daha yapanlara helal olsun yapin gardas yapin. Erzurumun yildizi parlasın.

  • Iyi bir gözlemci 08 Ekim 2020 21:28

    Türkiyemizin pandemiden dolayı kısıtlanan ekonomiyi canlı tutmak için sayın cumhurbaşkanımızın sayın bakanımızın sayın erzurum valimiz büyük sehir belediye başkanımız ve alt belediyeler canla basla kosturuken yatırımcıyı bölgemize çekmek için erzurumumuza yatırım yapmaya özen gösterirken genç yatırımcılar pandemi döneminde elini taşın altına koyarak palandöken dagimiza katkı sağlamak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Tahmin ediyorum ki en az 40 aileye iş ve aş kapısı olacak. Kayak turizmine gönül veren insanlar Erciyes dagina yonleniyorlar. Hiç bunun nedenini düşündünüz mu.. Hani 1 milyon turist.. Nerede konaklayacak.. Cadde esnafımız çağ kebabini kadayıf dolmasını oltu taşını gelmeyen turiste mi satacaklar.. Ta ki bu insanlar yerli yatırımcı.. Bildiğimiz kadarıyla bu otelin yanına 4 otel daha gelecek. Onlara da aynı eleştiriyi yapacak misiniz.. Kamu oyuna arz ederim..

  • DEDİM BEN.. 06 Ekim 2020 20:02

    YORUMLARI YAYINLAMASANIZ DA OKUYUN.. HİÇ KİMSENİN HABERİ YOK HAA.. SİZ HABERCİLER AÇILIR AÇILMAZ SAHİBİ İLE MÜDÜRÜ İLE DOST OLUR YARIN DA REKLAM ÇALIŞMASINI YAPARSINIZ.. OTELDEN DE ÇIKMAZSINIZ.. AHA BUNU BUARAY YAZDIM DURSUN

  • Aysun akyol 06 Ekim 2020 19:08

    Neden yapilan yorumları siliyorsunuz.. Gazetecilik habercilik bu mudur.. kafaniza göre akliniza eseni sorup sorusturmadan yazin sonra da elestri olunca yan cizin Adinizi bu otel haberiyle duydukk nedense bende buna hiç sasirmadimm.. #karalama #yalan haber hersey var maşallahh..

  • Şaşkın Şaşkınoğlu 06 Ekim 2020 16:13

    Otelin temel atma töreninde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Valisi Okay Memiş yok muydular? Temel atılırken, dağın silüetinin ve dağdan şehri seyreylemenin zedeleneceğini hiç mi hesaba katmadılar(?)