Bölge Haber Girişi : 03 Ocak 2011 18:41

Özel Aziziye'nin gençleri göz doldurdu!..

Özel Aziziye'nin gençleri göz doldurdu!..
Ligde aldığı seri galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Erzurum'un Hentbol 1. Ligindeki temsilcisi Özel Aziziye, dün de kendi evinde genç takım ağırlıklı kadrosuyla Ordu karşısında gol şov yaptı.

Erzurum Ajans-Ligde aldığı seri galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Erzurum’un Hentbol 1. Ligindeki temsilcisi Özel Aziziye, dün de kendi evinde genç takım ağırlıklı kadrosuyla Ordu karşısında gol şov yaptı.

Erkekler Hentbol 1. Liginde yıllardır başarıyla mücadele eden ve Erzurum’un gurur kaynağı olan Özel Aziziye Spor Kulübü Hentbol takımı, galibiyetler serisine dün de devam etti. Turuncu-mavili takım, dün kendi evinde Ordu Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Aziziye Koleji Spor Salonu’nda oynanan maçı Sivas Bölgesi’nden Atilla Yıldız, Fatih Kulmaç yönetirken, Gizem Kavukcu ve Pınar Kavukcı masa hakemi olarak görev yaptılar. Hasan Sipahioğlu ise maçta gözlemci olarak görev aldı.

AZİZİYE’DEN GOL ŞOV

Dün oynanan maçta Özel Aziziye Spor Kulübü Hentbol takımı antrenörü Ali Erzurumluoğlu, Trabzon 24 Şubat maçından sonra dün de Ordu Gençlerbirliği maçında genç sporcularına görev verdi. Gençler ise forma şansını iyi kullanırken, hocalarının verdiği şansı iyi değerlendirdiler. Erzurum ekibi, ilk yarısını 19-11 önde kapattığı maçı 43-23 kazandı ve Play Off iddiasını korudu. Maçtan farklı galip ayrılan Özel Aziziye Koleji, galibiyetler zincirine yeni bir halka daha ekledi. Maçı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Şirinkan ile birlikte tribünlerden izleyen Özel Aziziye Spor Kulübü Spor Koordinatörü ve Müdür Yardımcı Fatih Akaslan, maç sonrası soyunma odasına giderek, teknik heyet ve hentbolcuları farklı galibiyetten dolayı kutladı.

Erzurum ekibinin Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, “Genç sporcularımızın son durumunu görmek için kendi evimizde oynadığımız maçta kendilerine görev verdik, gençlerimiz Trabzon’dan sonra burada da iyi bir sınav verdiler ve görevlerini başarıyla yerine getirdiler. Galibiyetler zincirine yeni bir halka daha eklediğimiz için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Bu arada cezası biten Mesut da dünkü karşılaşmada forma giydi ve attığı birbirinden güzel gollerle alkış aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.