Erzurum Haber Girişi : 23 Nisan 2012 17:00

Özel İdare mülkleri satışa çıkarılıyor

Özel İdare mülkleri satışa çıkarılıyor
Cumhuriyet Caddesi’ndeki Özel İdare İş Merkezi ve Dumlu AVM ile Dadaş Sineması’nın bulunduğu site satışa çıkarılıyor.
Erzurum Ajans-Cumhuriyet Caddesi’ndeki Özel İdare İş Merkezi ve Dumlu AVM ile Dadaş Sineması’nın bulunduğu site satışa çıkarılıyor.

Şehrin en gözde mekânlarının kimin olacağı ve kimlerin alacağı konuşuluyor. Her gün bir isimin talipli olduğu bu binalar için bin bir proje üretiliyor. Lüks İş Merkezleri’nden kent otellerine kadar birçok projenin gündemde olduğu Dadaş Sineması, Dumlu AVM ve arkasındaki eski kapalı spor salonuyla ilgili kıran kırana yarışın önümüzdeki günlerde iyice su yüzüne çıkacağı belirtiliyor.

Hatta kulislerde, önemli bir siyasetçinin şimdiden bu alan için gerekli projeyi hazırlayıp yurt dışı kaynaklı finansman bile bulduğu anlatılıyor. Bu arada Erzurum’da çok etkin olan bir cemaatinde yine aynı alan için kesenin ağzını açtığı belirtiliyor. Belli ki tam bir cemaat-siyaset çatışmasının ya da tam tersi cemaat-siyaset uzlaşmasının yaşanacağı bu ihale ve satış süreci Erzurum’da daha uzun süre gündemde kalacak.

İl Genel Meclisinin Mayıs ayı toplantısında gündemine alacağı satış süreci ile ilgili karar kamuoyunda değişik iddialarla da gündeme gelmeye başladı. Şimdi, herkesin merak ettiği soruyu biz soralım. İl Genel Meclisi tarafından satışa çıkarılacak olan bu iş merkezlerini kimler alacak ve daha sonra kimlere satılacak?

Kaynak: Güncel Times  Aylık Haber Dergisi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • RUH ADAM 01 Ocak 1970 02:00

    cemaatlere bak kardeşim almış başını yürümüşler :)) bu ne iştir yaaaaa asıl bunlara operasyon yapmak lazım agaaaa