Bölge Haber Girişi : 29 Nisan 2010 00:32

Öztürk'ten Mehmetçik Vakfı'na ziyaret!..

Öztürk'ten Mehmetçik Vakfı'na ziyaret!..
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Mehmetçik Vakfına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Erzurum Ajans-Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Mehmetçik Vakfı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Vakıf Başkanı Emekli Binbaşı Mukteden Fırat ile bir süre görüşen Vali Öztürk Vakıf Temsilciliğinin Erzurum’da açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vali Öztürk’ü vakıf çalışmaları hakkında bilgilendiren Vakıf Temsilcisi Fırat, Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki 17 ilin sorumluluk sahalarında olduğunu söyledi. Gazi ve Şehit ailelerine yardımlar yaptıklarının altını çizen Başkan Fırat, 1982 yılında kurulan Mehmetçik Vakfı’nın kendisine ait gayrimenkullerinin olduğunu ve bununla birlikte bağışlarla kendisini idame ettirdiğini belirtti. Başkan Fırat bu güne kadar 36 bin kişiye yardım ettiklerini de sözlerine ekledi.
16 Nisan 2010 tarihinde resmi açılışı yapılan Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliğinin sorumluluk sahasında, Erzurum merkez olmak üzere, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Siirt, Batman, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan illeri bulunuyor.
Mehmetçik Vakfının, ülke genelinde Genel Müdürlük dışında, İstanbul, İzmir, Adana, Samsun, Kocaeli ve Erzurum illerinde temsilciliği var.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.