İlçeler Haber Girişi : 06 Kasım 2015 14:15

Palandöken, İŞKUR desteğiyle 40 kişiyi istihdam etti

Palandöken, İŞKUR desteğiyle 40 kişiyi istihdam etti
Palandöken Belediyesi, İŞKUR tarafından tüm Türkiye'de uygulanmak üzere hazırlanan "Toplum Yararına Çalışma Program" projesi kapsamında 40 kişi istihdam ediyor.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi, İŞKUR tarafından tüm Türkiye'de uygulanmak üzere hazırlanan "Toplum Yararına Çalışma Program" projesi kapsamında 40 kişi istihdam ediyor. 

Palandöken Belediyesi'nin Çalışma ve İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü'nün (İŞKUR) Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında istihdam edeceği 40 personel için kura çekimi yapıldı. İş Kurun belirlediği 6 ay ile 9 ay süre ile istihdam edilecek olan personeller belediyenin çeşitli birimlerinde çalıştırılacak. Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi'nde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine belediye ve İŞKUR yetkilileri de katıldı. Personel alımı, Palandöken Belediyesi'nin talebi ile İŞKUR Erzurum İl Müdürlüğü tarafından 40 kişi asil 40 kişi yedek olmak üzere belirlendi. TYÇP kapsamında alınacak 40 personel, Palandöken Belediyesi'nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü gibi çeşitli birimlerinde istihdam edilecek. Kura çekimi ile belirlenen personeller, TYÇP sözleşmesi gereği 16 Kasım 2015 tarihinde iş başı yapacak.

BAŞKAN BULUTLAR, " 2015 YILI İÇİN 195 KİŞİYE İŞ KAPISI OLDUK"

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Palandöken Belediyesi olarak merkezi hükümetimizin milletimize sunduğu tüm imkânları uygulamak adına ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız. Bu kapsamda Toplum Yararına Çalışma Program çerçevesin de İŞKUR İl Müdürlüğü'nden belediyemiz bünyesinde çalıştırılmak üzere personel talebinde bulunduk. İŞKUR İl Müdürlüğü'ne başvuruda bulunanlar arasından belirlenecek olan 40 kişinin kura çekimini Erzurum 6. Noteri huzurunda gerçekleştirdik. Kura çekiminde 40 kişi asil, 40 kişi yedek olmak üzere belirlendi. TYÇP programında işbaşı bu ayın 16'sında yapılacak. Kurumumuzun çeşitli birimlerinde çalıştırılacak olan yeni personeller yaklaşık 9 ay kadar istihdam edilecek. Palandöken Belediyesi olarak sadece 2015 yılı için İŞKUR ile beraber yaptığımız çalışma kapsamın da belediyemizde 195 insanımıza iş kapısı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. İmkânlarımız doğrultusun da istikdam için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız yeter ki milletimiz mutlu, huzurlu ve güven içerisin de olsun tek dileğimiz budur. Kura ile belirlenen personelimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.