Spor Haber Girişi : 23 Aralık 2013 13:32

Palandöken büyük kulüplere futbolcu yetiştiriyor

Palandöken büyük kulüplere futbolcu yetiştiriyor
Palandöken Futbol Okulu 7 yıldır aralıksız olarak çalışmalarını sürdürerek büyük kulüplere futbolcu yetiştirmeye devam ediyor.
 Erzurumajans-Palandöken Futbol Okulu 7 yıldır aralıksız olarak çalışmalarını sürdürerek büyük kulüplere futbolcu yetiştirmeye devam ediyor. 

Erzurum'un soğuklarına karşın ısıtmalı sistem ile futbolcularına büyük olanak sağlayan Palandöken Futbol Okulu gece gündüz demeden uzman kadrosu ile çalışmalarına devam ediyor.

Palandöken Futbol Okulu Yöneticisi Naci Büyüksünnetçi, her yıl büyük kulüplere lisanslı olarak futbolcu verdiklerini söyledi. Yönetici Naci Büyüksünnetçi, "7 yıldır futbol okulunu devam ettiriyoruz. Türkiye'nin amatör, 2.lig ve bütün büyük takımlarına yılda yaklaşık 30 civarında lisanslı futbolcu veriyoruz.

Bizim lisansımız yok biz sadece futbol okulu bünyesinde futbol eğitimi veriyoruz. Basketbol ve futbol eğitimini yıllardan beri devam ettiriyoruz. Herhangi çalıştığımız bir kulübümüz yoktur biz özellikle büyük kulüplere seçme mevsimlerinde seçim yerlerine götürüyoruz.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'a 13 tane lisanslı sporcu verdik. Profesyonel takımlarda oynayacak bir çok futbolcuyu yetiştiriyoruz. Erzurum'da hava şartlarının çok ağır olmasına rağmen hiç tatil yapmadan gece gündüz futbol okulunda çalışmalarımız devam ediyor.

Aynı zamanda okullararası müsabakalarda bizim çocuklarımız derece yapıyor. Eksi 40 derecede biz ısıtmalı sistemimizle sahayı ısıtıyoruz çocuklar bu sayede üşümeden eğitimine devam ediyor.

7 yılda 3 binin üzerinde mezun olmuş eğitim almış bunu yanında 300 civarında lisanslı kulüplerde top koşturan çocuklarımız var. Bu yılda 80 öğrencimiz 3 grup halinde Alpaslan Topçu ve Fatih Kula başarılı antrenörlerle beraber çalışmalarımız devam ediyor. Antrenörlerimiz aynı zamanda Büyükşehir Belediyespor'un altyapısını çalıştırıyorlar." dedi.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.