Bölge Haber Girişi : 30 Nisan 2011 00:51

Palandöken hedeflerini açıkladı!..

Palandöken hedeflerini açıkladı!..
Cumhuriyet Hareket Partisi (CHP) Milletvekili adayı Ahmet Hamdi Palandöken, siyasetçi olarak önceliğinin Erzurum'un sorunlarına çözüm üretmek olduğunu söyledi.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Hareket Partisi (CHP) Milletvekili adayı Ahmet Hamdi Palandöken, siyasetçi olarak önceliğinin Erzurum’un sorunlarına çözüm üretmek olduğunu söyledi.

Köklü bir tarihi geçmişe sahip Erzurum’un CHP’nin öncülüğünde Cumhuriyet’in temelini atan bir şehir olduğunu kaydeden milletvekili adayı Ahmet Hamdi Palandöken, kente hizmet için CHP’de olduğunu belirtti. Palandöken, ''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile başlamış olan değişim, gelişim ve acil sorunlara müdahale etme konusundaki politikalarla Erzurum’un sorunlarına kısa sürede çözüm üreteceğimize inanıyorum” dedi.

Erzurum’un Türk Dil Kurumu lugatına göre ‘deli’ anlamına gelen çılgın projeler yerine gerçekçi politikalara ihtiyacı olduğunu ifade eden Palandöken, “CHP iktidarında, Erzurum ve çevresindeki illerden 10 yıl boyunca vergi alınmayacak. Çünkü bu bölgeden toplanan verginin bütçeye katkısı binde 2. Bu kadarlık bir payı bütçeye katmasanız bir kayıp olmaz ama bu pay iller için çok önemli” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.