Erzurum Haber Girişi : 15 Şubat 2013 13:22

Palandöken'de kayak sezonu dolu dolu geçiyor

Palandöken'de kayak sezonu dolu dolu geçiyor
Yarı yıl tatilinde yerli turistlerin yanı sıra Polonya ve İranlı turistleri ağırlayan Palandöken Kayak Merkezi Şubat ve Mart aylarında da Ukrayna ve Rus turistleri ağırlayacak.
Erzurumajans-Yarı yıl tatilinde yerli turistlerin yanı sıra Polonya ve İranlı turistleri ağırlayan Palandöken Kayak Merkezi Şubat ve Mart aylarında da Ukrayna ve Rus turistleri ağırlayacak.

Doğal güzelliği ve muhteşem pistleriyle yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmezi haline gelen Palandöken Kayak Merkezi yarı yıl tatilinin ardından da dolu dolu bir iki ay geçirecek.

Yarı yıl tatilinde yerli turistlerin ağırlıkta olduğu Palandöken’i Polanyalı ve İranlı turistlerde tercih etti. Yarı yıl tatilinin hemen ardından ise Rus ve Ukraynalı turistler kayak yapmak için Palandöken’in yolunu tuttu. Aralık ve Ocak ayını dolu dolu geçirdiklerini belirten otel yöneticileri Şubat ve Mart aylarının da aynı yoğunlukta yaşanmasını beklediklerini söylediler. Şubat ayı sonu Mart ayında Rus ve Ukraynalı turistlerle birlikte cıvıl cıvıl bir iki ay daha geçireceklerini de ifade eden yöneticiler, “Gerek kar kalitesi gerekse pistlerin uzunluğuyla dikkat çeken kayak merkezi yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistlerinde vazgeçilmezi oldu”dediler

Levent AKPINAR/Palandöken
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.