İlçeler Haber Girişi : 16 Ağustos 2012 14:00

Palandöken'de Ramazan bereketi

Palandöken'de Ramazan bereketi
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ramazan ayının sükunat ve kaynaşma ortamı içerisinde geçmiş olmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ramazan ayının sükunat ve kaynaşma ortamı içerisinde geçmiş olmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Bulutlar, "Halkımızın diğer zamanlara göre daha duyarlı olduğu bir Ramazan ayının huzur sükunet ve kaynaşma ortamı içerisinde geçmiş olmasından dolayı özellikle mutluluk duymaktayız. Değerli halkımızın bu duyarlılığını saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Ramazan ayının huzurlu ve sorunsuz geçmesi için Belediye olarak bütün birimleriyle büyük bir özveri ile çalıştıklarını anlatan Başkan Bulutlar, “Halkımızın huzuru için yapılan mesainin kutsiyetine inanıyor ve önemsiyoruz.” dedi.
İhtiyaç sahibi olan vatandaşların sıkıntılarını gidermek, bir nebzede olsa onlara huzurlu bir zaman yaşatmak için Belediye imkânlarını kullanarak belediyenin yanlarında olduğunu göstermek adına bu yıl 6 bin 500 gıda paketini, daha önceden personel tarafından bire bir tespit edilen adreslere teslim ettiklerini anlatan Bulutlar, “Bu vatandaşlarımızın bundan sonra da durumları tespit edilecektir. Yine belediyemizin sosyal sorumluluğu gereği yılın her ayında düzenli olarak yaptığımız ücretsiz ekmek yardımımız ramazan ayında da artarak devam etti ve ramazan ayı içerisin de 26 bin ücretsiz ekmek markası verildi.
Yine Ramazan ayı süresince Yenişehir M. Solakzade Camisi Bahçesinde ve Bölge Hastanesine yakın alanda kurulan iki iftar sofralarımızdan günlük bin 250 kişiden toplam 37 bin 500 kişi iftar sofraların da buluşarak birlikte iftar edilmiştir. İftar yemeği verilen yerlerin tamamından çok olumlu netice aldık ve halkımız bu çalışmaları takdirle karşılamıştır. Kurulan iftar çadırlarına gelemeyen yaşlı, hasta, kimsesi vatandaşlarımızın ise evlerine kadar günlük sıcak yemek servisi yapılmıştır. Ramazanın ruhuna uygun kültürel etkinlikler Palandöken Belediyesi Aile Çay Bahçemiz de yapılarak Kuran-ı Kerim, dini sohbetler, ilahiler, semazen, aşıklar, tasavvuf müziği, halk müziği gibi programlar yapılarak palandökenlilerini hoşça vakit geçirilmesi sağlanmıştır. Hemşerilerimize ramazan hediyesi olarak “Vahiyden Kalbe” isimli kitap dağıtımı yapılmış yine Belediyemiz tarafından yapılan Şehitler Parkında, Şehit Aileleriyle hasret giderilmiş birlikte iftar edilmiştir. Ramazan ayı huzurlu geçmesinde katkısı bulunan çok kıymetli hemşerilerime, Belediyemiz ve diğer kamu görevlilerine teşekkür eder herkese sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.