İlçeler Haber Girişi : 16 Ağustos 2012 12:44

Karaçoban'da cami inşaatı yarıda kaldı

Karaçoban'da cami inşaatı yarıda kaldı
Erzurum'un Karaçoban İlçesinde Belediye bölgesinde bulunan Güzelbaba Camii inşaatı maddi imkansızlıklar nedeniyle tamamlanamıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum'un Karaçoban İlçesinde Belediye bölgesinde bulunan Güzelbaba Camii inşaatı maddi imkansızlıklar nedeniyle tamamlanamıyor.
Karaçoban İlçesi Merkez ve Mahalle Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 2011 yılında temeli atılan camii inşaatının tamamlanması yoğun çaba gösteren ilçe halkı hayırsever vatandaşlardan da destek bekliyor.
İlçe Müftüsü Fevzi Höçük' ün girişimleri ile başlatılan yeni Camii 3 kattan oluşuyor. Camiin birinci katı Kur'an Kursu diğer katlarda ibadet yeri olarak projelendirildi.
Camii'nin bir an önce ibadete açılabilmesi için hayırsever vatandaşların yardımlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getiren vatandaşlar, Yardım etmek isteyen vatandaşların Karaçoban İlçesi Merkez ve Mahalle Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Ziraat Bankası (IBAN: TR810001001383593781445001) Hesap Numarasına yardımlarını yapabileceğini kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.