İlçeler Haber Girişi : 05 Mart 2013 13:33

Palandöken'de sosyal denge sözleşmesi

Palandöken'de sosyal denge sözleşmesi
Palandöken Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında, Palandöken Belediyesi'nde çalışan memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında, Palandöken Belediyesi'nde çalışan memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı'nın imza attıkları sözleşme kapsamında belediyede çalışan 72 memura sosyal denge yardımı yapıldı.

BAŞKAN BULUTLAR; PALANDÖKEN HALKINA HİZMETLE MÜKELLEFİZ

İmza töreninde konuşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, tek amaçlarının Palandöken halkına hizmet etmek olduğunu söyledi. Başkan Bulutlar," Biz her şeyden önce aynı gemide yolculuk yapan, aynı yöne giden yolcularız. Bir ve beraberiz. Palandöken halkına hizmet etmekle mükellefiz. 4 yıldır hedefimizin çok üstüne çıktık. Göreve geldiğimizden bu yana çalışanlarımızın hakkını alnının teri kurumadan vereceğiz dedik ve bu gün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz mükellefiyetimizi yerine getireceğiz sizler de görevlerinizi en iyi şekilde yapacaksınız. Memuruna, esnafına, işçisine borçlu olmayan belediyeyiz. Bugün imzaladığımız sözleşme kapsamında kademeli ücretlendirme gerçekleştirdik. Ramazan ve kurban bayramlarında sizlere bayram hediyesi olacak şekilde ayrı bir sosyal denge maddi yardımı koyduk."dedi. Asıl amacın vatandaşa hizmet olduğunu belirten Bulutlar, "Güler yüzlü olmak bir hizmettir, sıkıntıları beraber aştık, asıl amacımız vatandaşa hizmettir, çalışanlarımızdan vatandaşımıza karşı tatlı dilli ve güler yüzlü hizmet anlayışı bekliyorum. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun."dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARSLI; DEĞİŞEN VE GELİŞEN PALANDÖKEN DE BİR HİZMET ADAMI OLARAK BULUTLARI KUTLUYORUM


BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Karslı, çalışanların lehine bir toplu sözleşme yapıldığını belirterek şöyle konuştu:" Birlik ve beraberlik içinde sosyal standartları yükseltmek için sözleşmemizi imzalıyoruz. Hoşgörü, kardeşlik içinde çalışan ve yönetici görmek istiyoruz. Çalışanlarımızın lehine ne varsa toplu görüşme masasında aynısını söyledik. Hiçbir zaman diyalogu ertelemedik. Sizlerin hakkı da bizlerin hakkı da önemlidir. Bizim özlük haklarımız, sosyal haklarımız önemlidir. Ülkemizin ve milletimizin menfaati her şeyden önce gelir. Gelişen, büyüyen, değişen Palandökene ve bize katkı sağlayan Başkan Orhan Bulutlara teşekkür ediyorum."dedi.

Palandöken Belediyesi ve BEM-BİR-Sen arasında imzalanan 72 memuru kapsayan sözleşmeye göre unvansız memurların aylık maaşlarına 220 TL zam yapılırken, birim müdürlerine 150 TL, Sözleşmeli Personel ön lisanslılara 105 TL, Lisanslı personele 115 TL verilirken kurban bayramında 300 TL ve Ramazan Bayramında da 300 TL sosyal denge maddi yardım verilecek.

Palandöken Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleşen imza törenine Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı, Erzurum Şube Başkanı Elimdar Aydemir, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve memurlar katıldı. İmza töreninden sonra BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recayi Kars Başkan Bulutlar'a plaket verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.