Bölge Haber Girişi : 22 Mayıs 2011 00:43

Palandöken'e Pasinler'de yoğun ilgi!..

Palandöken'e Pasinler'de yoğun ilgi!..
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Ahmet Palandöken Erzurum'un Pasinler ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Erzurum Ajans-Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Ahmet Palandöken Erzurum’un Pasinler ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum birinci sıra milletvekili adayı Ahmet Palandöken seçim çalışmalarına bugün Erzurum’un Pasinler ilçesinde devam etti. Palandöken’i partilileri ilçe girişinde karşıladı. Daha sonra konvoy eşliğinde İlçe teşkilatına gelen Ahmet Palandöken, burada partililere ve halka hitaben konuştu.

Palandöken konuşmasında Erzurum’da Cumhuriyet Halk Partisinin önceki yıllara göre çok fazla oy alacağını, Pasinler’de olduğu gibi her gittikleri yerde Cumhuriyet Halk Partisine ve kendisine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği söyledi.

Pasinler’de esnaf ziyaretleri yapan Cumhuriyet Partisi Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, her gittiği esnafla kısa sohbetlerle kendini tanıtarak destek istedi. CHP’nin seçim beyannamesinde bulunan her yoksul aileye aile planlamasıyla 600 lira vereceklerini belirten Palandöken bizim iktidarımızla yoksul insanlar devletinden daha da fazla faydalanacağını ifa de etti.

İlçede esnaf ziyaretlerini bitiren Ahmet Palandöken, daha sonra ilçe bağlı köylerde seçim çalışması yapmak için, ilçeden ayrıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.