Bölge Haber Girişi : 18 Ağustos 2011 13:04

Pasinler Afrika'ya duyarsız kalmadı!..

Pasinler Afrika'ya duyarsız kalmadı!..
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Afrika için başlatılmış olan yardım kampanyası çerçevesinde Pasinler Merkez, belde ve köy camilerinden toplam 10 bin lira yardım toplandı.

Erzurum Ajans-Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Afrika için başlatılmış olan yardım kampanyası çerçevesinde Pasinler Merkez, belde ve köy camilerinden toplam 10 bin lira yardım toplandı.

Pasinler İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, yardımsever Pasinler halkının bu seferde yardım elini Afrika’da kuraklıkla mücadele eden kardeşlerine uzattığını belirterek, ilçede bulunan bütün camilerde sergi usulü ile toplanan yardım miktarının 10 bin TL’ye ulaştığını söyledi.

Yardım kampanyasında Ramazan ayının son on gününde fitrelerin verileceğinin dikkate alındığında Afrika’ya ilçeden yapılacak yardımın 50 bin TL’ye ulaşacağını tahmin ettiklerini belirten Pasinler İlçe Müftü Selim Yazıcı, Pasinler halkının duyarlılığından dolayı müteşekkir olduğunu kaydetti. Yazıcı, vatandaşların fitre ve zekatlarını kendilerinin de bizzat Ziraat bankasına giderek TR860001001762342869855039 numaralı hesaba havale ücreti ödemeden yatırabileceklerini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.