İlçeler Haber Girişi : 02 Ocak 2014 14:51

Pasinler aile irşat bürosu vatandaşa yoğunlaştı

Pasinler aile irşat bürosu vatandaşa yoğunlaştı
Pasinler İlçe Müftülüğü Aile İrşat bürosu görevlileri tarafından Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı toplantı salonunda bayanlara yönelik program düzenlendi.
Erzurumajans-Pasinler İlçe Müftülüğü Aile İrşat bürosu görevlileri tarafından Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı toplantı salonunda bayanlara yönelik program düzenlendi.

Düzenlenen programa bayanlar yoğun ilgi gösterdi. Görevliler tarafından aile irşat bürosunun tanıtımı yapıldı. İlçe Müftüsü Ömer Bulut konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Aile İrşat ve Rehberlik Büroları, millî ve manevî değerlerimize bağlı bir aile yapısının kurulması ve korunması, aile birlikteliğinin desteklenmesi, sorunların çözümüne katkı sağlanması ve toplumsal bir duyarlılık geliştirilmesi amacıyla hizmet sunmaktadır." dedi.

Bulut, ayrıca Aile İrşat Bürosunun hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde Pasinler halkına hizmet vermektedir. Bu tür programların ayda en az iki kez yapılacağı, yoğun talep olması halinde programların artacağını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.