Spor Haber Girişi : 04 Nisan 2016 14:13

Pasinler Belediyespor'un şampiyonluk selfiesi

Pasinler Belediyespor'un şampiyonluk selfiesi
Erzurum Birinci Amatör Küme A Grubunda lider olan Pasinler Belediyespor son maçında 25 Mart Oltu Sporu 6-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
Erzurumajans-Erzurum Birinci Amatör Küme A Grubunda lider olan Pasinler Belediyespor son maçında 25 Mart Oltu Sporu 6-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. 

Pasinler Belediyespor Başkanı Mennan Dölekli maç sonunda futbolcu ve yöneticilerle selfie çektirdi.

Erzurum Birinci Amatör Küme A grubunda son maçını Oltu'da deplasmanda yapan Pasinler Belediyespor, rakibine üstünlük sağladı. Her iki yarıda attığı 6 golle sahadan 6-1 galip ayrılan Pasinler Belediyespor, A Grubu lideri olarak Play- Off maçlarına katılma hakkını elde etti. Futbolcular ve yöneticiler, maçtan sonra selfie çektirdi. 

Pasinler Belediyespor, ligde oynadığı10 maçtan 7'sini  kazandı, 2'sinde berabere kaldı ve tek yenilgi aldı. Pasinler Belediyespor, oynadığı maçlarda 44 gol attı, kalesinde 13 gol gördü. Ligin en çok galip gelen takımı olan Pasinlerspor, elde ettiği 23 puanla şampiyon oldu.

Aynı grupta mücadele veren Erzurum 1968 Spor ise son maçında Şenkayaspor ile 3- 3 berabere kalınca 19 puanda kaldı. Palandöken Belediyespor ise Kombinaspor'u 5-2 yenerek 20 puana yükseldi ve son haftada Play- Off'a katılma şansını elde etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.