İlçeler Haber Girişi : 02 Kasım 2011 20:54

Pasinler işçileri veda etti

Pasinler işçileri veda etti
Erzurum’un Pasinler Belediyesi personelleri düzenledikleri veda gecesinde gönüllerince eğlendi.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler Belediyesi personelleri düzenledikleri veda gecesinde gönüllerince eğlendi.

Pasinler Belediyesi 5547 sayılı kanundan faydalanarak 104 kişilik personel fazlasını diğer kamu kurum kuruluşlarına gönderiyor. Pasinler Belediyesi işçileri Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi yemekhanesinde düzenledikleri veda gecesinde doyasıya eğlendiler.
Bir belediye başkanının en zor anlarından biri olan vedalaşma anları olduğunu söyleyen Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, “Dağıtım bir ayrılık değildir. Bizler yine birlik beraberlik içerisinde bu memlekette yaşacağız. Belediyedeki işçilerin dağıtımı yüz yılda bir olabilecek fırsattı. Bu fırsatı bizlere sağlayan hükümete teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
31 aydır belediye başkanlığı döneminde illaki hiyeraşik bir düzen olan kurumun yürümesi için birilerini fark etmeden incitmiş olabileceklerini söyleyen Başkan Sertoğlu, bütün mesai arkadaşlarına hakkını helal ettiğini, onlarında kendisine haklarını helal etmesini istedi. Personellerin belediyeden alacaklarının belediyenin mevcut imkanlarıyla ödemeye çalışacaklarını ifade etti.

Başkan Sertoğlu, konuşmasından sonra belediyeye emeği geçen bütün personele plaket verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.