İlçeler Haber Girişi : 23 Şubat 2012 11:36

Pasinler TDP vatandaşa yoğunlaştı

Pasinler TDP vatandaşa yoğunlaştı
Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu, her türlü hırsızlık olaylarını en alt seviyeye düşürmek için gerekli önlemlerin yer aldığı uyarıcı ve bilgilendirici broşürler dağıtıyor.
Erzurum Ajans-Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu, her türlü hırsızlık olaylarını en alt seviyeye düşürmek için gerekli önlemlerin yer aldığı uyarıcı ve bilgilendirici broşürler dağıtıyor.
Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosunda görevli Polis Memuru Zeki Kumcu, ilçede vatandaşlara suç işlenmeden önce Polis -Toplum işbirliği içinde aktif çalışmalar yoluyla suçu önlene bileceğini, suçların işlenmesi için elverişli fırsatları yok eden, suçluların suç işleme düşünce ve kararlılığını zayıflatan önlemlerin de bulunduğu broşürler dağıtarak vatandaşları bilinçlendiriyorlar.
Ö
te yandan İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer ise, Pasinler TDP Bürosunca apartman ve sitelerin girişlerine hırsızlara ve hırsızlığa karşı önlem amaçlı çıkartmalar yapıştırıldığını, halka yönelik yapılan bu bilgilendirmelerle, onların daha duyarlı ve dikkatli olmalarını sağlamak olduğunu, Pasinler İlçesinde Polis Teşkilatı ve halk arasındaki iletişim ve işbirliğini arttırmayı hedeflemek olduğunu ifade ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.