İlçeler Haber Girişi : 03 Haziran 2013 16:46

Pasinler'de ''bir bahar akşamı'' şiir dinletisi

Pasinler'de ''bir bahar akşamı'' şiir dinletisi
Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kültür Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen "Bir Bahar Akşamı" şiir dinletisi davetiler ve halk tarafından yoğun ilgiyle izlendi.
Erzurumajans-Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kültür Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen "Bir Bahar Akşamı" şiir dinletisi davetiler ve halk tarafından yoğun ilgiyle izlendi.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, İçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer, diğer kurum ve şube müdürleri katıldı. Şiir dinletisine konuşmacı olarak katılan Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Halit Dursunoğlu izleyenlere Yusuf ve Züleyha hikayesi eşliğinde aşkı farklı bir pencereden anlatarak izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Aşk ve sevgi temasıyla şekillenen dinletide öğrenciler canlı olarak çalınan fon müzikleri eşliğinde şiirlerini seslendirdi. Törende Pasinler Metem Müdür Başyardımcısı Avni Bozkaya da kendi yazdığı şiiri seslendirdi ve "Erzurum Genciyiz" şiiri büyük alkış aldı.

Programda ayrıca İlçede daha önce yapılan ortaokullar ve liseler arasında yapılan güzel şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı , Şube Müdürü Aziz Güneş ve Doç. Dr. Halit Dursunoğlu tarafından ödülleri takdim edildi.

Programın sonunda söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı böyle bir etkinliği düzenleyen Pasinler Metem Müdürü Salim Dilli'ye dinletiyi hazırlayan Kültür Edebiyat Kulübü öğretmenleri İsmail Çelik ve Ömer Daşdemir'e teşekkürlerini bildirerek böyle etkinliklerin kültür dünyamızda ve öğrencilerin gelişiminde önemli rol oynadığına vurgu yaptı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.