İlçeler Haber Girişi : 30 Aralık 2011 14:59

Pasinler`de soğuk hava taksicileri vurdu

Pasinler`de soğuk hava taksicileri vurdu
Doğu Anadolu Bölgesini etkisi altına alan Sibirya soğukları nedeniyle Erzurum Pasinlerli taksiciler güç şartlar altında hizmet veriyorlar.
Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Bölgesini etkisi altına alan Sibirya soğukları nedeniyle Erzurum Pasinlerli taksiciler güç şartlar altında hizmet veriyorlar.

Erzurum’un Pasinler ilçesinde etkisini gösteren Sibirya soğukları yüzünden Taksiciler zor şartlar altında hizmet etmeye çalışıyorlar. Gece hava sıcaklığının -24 dereceye kadar düştüğü Pasinler’de kuru ayaz ve soğuk yüzünden taksiler bir başka araçtan yapılan takviye ile araçlarını çalıştırıyorlar.

T
aksi şoförleri Zeki Sertoğlu ve Mükerrem Kuzu, bu yıl havaların geçen son üç yıla göre daha soğuk geçtiğini, geceleri daha çok etkisini gösteren soğuk ve ayazdan dolayı araçların akülerinin sabah kalktıklarında süzdüğünü dolayısıyla başka bir araçtan faydalanarak araçlarını çalıştırabildiklerini söylediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.