İlçeler Haber Girişi : 24 Ocak 2012 12:45

Pasinler'de TOKİ heyecanı

Pasinler'de TOKİ heyecanı
Erzurum’un Pasinler Belediye Başkanlığınca ilçede yapılacak olan TOKİ evleri için başvuru tarihinde son haftaya gelindi.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler Belediye Başkanlığınca ilçede yapılacak olan TOKİ evleri için başvuru tarihinde son haftaya gelindi.
Pasinler Belediyesi öncülüğünde başlatılan ve TOKİ tarafından yapılacak olan TOKİ evleri için ön kayıt başvurularının bitmesine bir hafta kala Pasinler Belediyesi tarafından belediye meclis salonunda vatandaşlar için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Bilgilendirme toplantısında Pasinler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Bitlisli ve Fen İşleri Müdürü İnşaat Mühendisi A. Latif Batman vatandaşlara slayt eşliğinde anlattı.
Fen İşleri Müdürü A. Latif Batman, ilçede yapılacak olan TOKİ evleri için verilen ön kayıt başvuru süresinin bitmesine sayılı günler kaldı. 30 Ocak’ta sona erecek ön kayıtlardan sonra yeteri üye sağlandığında TOKİ tarafından ihaleye çıkartılacağını, bir vatandaşın sorusu üzerine cevap veren Batman, TOKİ evleri teslim ederken kargas bir bina değil, anahtar teslimi evi teslim ettiğini söyledi.
T
oplantı sonrası belediye meclis salonunda vatandaşların sorularını yanıtlayan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Bitlisli ise TOKİ evlerine vatandaşların biran önce başvuru yapılmasını, TOKİ evlerinin ilçeye bir fırsat olduğunu dile getirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.