Bölge Haber Girişi : 28 Haziran 2010 11:31

Pasinlerli gençlere eşofmanları GSİM'den!..

Pasinlerli gençlere eşofmanları GSİM'den!..
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün miniklere ve gençlere jestleri tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar

Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün miniklere ve gençlere jestleri tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Pasinler’de “Bende Spor Yapmak İstiyorum” projesi kapsamında yapılan çalışmalara katılan 100 dolayında minik ve genç öğrenciye eşofman yardımında bulundu. Pasinler İlçe Spor Salonu’nda düzenlenen eşofman dağıtım törenine Pasinler Kaymakamı Zekai Erdem, Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Pasinler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Ali Çakmak katıldı.
Eşofman dağıtım töreninde eşofmanlarına kavuşan minik öğrenciler oldukça neşeli gözükürken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a jestinden dolayı teşekkür ettiler. Pasinler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Ali Çakmak, “Bende Spor Yapmak İstiyorum” projesi kapsamında voleybol, masa tenisi, badminton, basketbol, atletizm ve boks branşlarında spor yapan miniklere ve gençlere hizmet verdiklerinin altını çizerek, Yaz Spor Okulları kapsamında da spor yapmak isteyen miniklere ve gençlere kapılarının açık olduğunu söyledi.
Pasinler Kaymakamı Zekai Erdem ile Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’da eşofman dağıtım töreninde oldukça mutlu olduklarını belirterek, ilçede spor yapan minik ve genç öğrenci sayısının çok olmasından dolayı büyük bir sevinç yaşadıklarını söylediler.
Eşofman dağıtım töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ise “Hem spor yaparak sağlıklı kalacaksınız, hem de seçtiğiniz spor branşlarında belki de milli takıma kadar yükseleceksiniz, ama ne olursa olsun çevreye ve doğaya saygılı olun. Yoldan geçerken bir çöpü kaldırıp çöpe atarsanız, çevrenizin temiz olmasını sağlarsınız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.