Spor Haber Girişi : 14 Mart 2012 16:20

Pınarbaşı ve Kökbiber balkan karate şampiyonası'nda

Pınarbaşı ve Kökbiber balkan karate şampiyonası'nda
Erzurum’un karatedeki Milli gururu Necati Pınarbaşı ile Zeynep Kökbiber, Balkan Karate Şampiyonası için Montenegro’ya gitti. Antrenör Ahmet Çelebi de Milli takım antrenörü olarak görev alacak.
Erzurum Ajans-Erzurum’un karatedeki Milli gururu Necati Pınarbaşı ile Zeynep Kökbiber, Balkan Karate Şampiyonası için Montenegro’ya gitti. Antrenör Ahmet Çelebi de Milli takım antrenörü olarak görev alacak.
E
rzurum Çelebispor’un iki milli karatecisi Necati Pınarbaşı ile Zeynep Kökbiber, ülkemizi Balkan Karate Şampiyonası’nda temsil edecek. 16-18 Mart 2012 tarihlerinde Montenegro’nun Hercegnovi kentinde yapılacak olan Çocuklar ve Büyükler Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek sporcular arasında Erzurum’un son yıllarda karatedeki gururu Necati Pınarbaşı ile gelecek vaad eden sporcusu Zeynep Kökbiber de yer alıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü ve Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi’de Milli takım antrenörü olarak Balkan Karate Şampiyonası’na davet edildi. Çocuklar kategorisinde tatamiye çıkacak olan Zeynep Kökbiber 47 kiloda mücadele edecek. Necati Pınarbaşı ise büyükler kategorisinde Türkiye adına şampiyonluk şansı aramak için tatamiye çıkacak. Antrenör Ahmet Çelebi nezaretinde İstanbul’u uçan Zeynep Kökbiber, Necati Pınarbaşı’nın da yer aldığı Milli takım kampında, kafileye katılacak ve Türk Milli takımı, Montenegro’ya gidecek. Antrenör Ahmet Çelebi, diğer Türk karateciler gibi Erzurumlu karateciler Zeynep Kökbiber ile Necati Pınarbaşı’nın da balkan şampiyonasında kürsüye çıkacağına inandığını belirtti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.