Spor Haber Girişi : 14 Mart 2012 16:15

Çintimar'dan Haymana'ya tebrik

Çintimar'dan Haymana'ya tebrik
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Ankara’da yapılan Görme Engelliler Judo Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olan Mustafa Haymana’yı kutladı.
Erzurum Ajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Ankara’da yapılan Görme Engelliler Judo Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olan Mustafa Haymana’yı kutladı.
E
rzurum’u Ankara’da yapılan Görme Engelliler Judo Şampiyonası’nda temsil eden şampiyon olan Mustafa Haymana’yı kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, böylesi başarılı bir evlat yetiştirdiği için de annesi Nuran Haymana’ya teşekkür etti. Çintimar, “Geçtiğimiz günlerde 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladık. Nuran hanım da çocuğuna büyük fedakarlıklar yaptığı için kendisini ellerinden öpüyoruz” dedi. Antrenörler Yalman Karagülle, Nurullah Diyarbakır, Erdoğan Dönmez ve Kaan Karagülle’nin destekleri sonucu Türkiye şampiyonasına çok iyi hazırlandığını belirten Mustafa Haymana 73 kiloda Türkiye şampiyonu olmanın gururunu yaşadığını söyledi. Şampiyon sporcu, başarısının en büyük mimarının ise annesi Nuran Haymana olduğunu söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz’da şampiyon judocuyu kutlayarak, kendisinden bundan sonraki şampiyonalarda Avrupa ve Dünya şampiyonluğu beklediğini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.