Spor Haber Girişi : 02 Ağustos 2012 12:15

Pınarbaşı'na Milli davet

Pınarbaşı'na Milli davet
Erzurumlu Milli karateci Necati Pınarbaşı yine Karate Milli Takımına seçildi.
Erzurum Ajans-Erzurumlu Milli karateci Necati Pınarbaşı yine Karate Milli Takımına seçildi. Çelebispor’un karatedeki Milli gururu Necati Pınarbaşı’na Fransa’da yapılacak olan Dünya Karate şampiyonası hazırlık kampı öncesinde Karate Milli takımından davet geldi.
Türkiye Karate Federasyonu, Turuncu- Siyahlı kulüpten Necati Pınarbaşı’nı Milli takıma davet etti. 21-25 Kasım 2012 tarihleri arasında Fransa’da yapılacak olan Dünya Büyükler Karate Şampiyonası hazırlıkları başladı. Karate Federasyonu, 28 Temmuz 03 Ağustos tarihleri arasında yapacağı Dünya Büyükler Karate şampiyonası 1. Hazırlık kampı aday kadrosunu açıkladı. Açıklanan kadroda Erzurum Çelebi Spor kulübünden Necati Pınarbaşı da yer aldı.
Balıkesir’in Edremit ilçesi Altınoluk beldesi Afrodit Otelde yapılacak olan birinci etap kamp çalışmalarında yer alan Turuncu- Siyahlı karateci Necati Pınarbaşı kendisine güveniyor. Erzurum’un altın tekmesi Pınarbaşı, hazırlık kampını çok iyi geçireceğini belirterek, diğer milli takım arkadaşları ile birlikte Türkiye’ye madalya kazandıracağını söyledi. Madalya avcısı olan ve adeta tatamiye her çıktığı müsabakadan eli boş dönmeyen Necati Pınarbaşı, Dünya Karate Şampiyonası öncesinde de kendisine güvendiğini belirterek, tüm Türkiye’ye madalya sözü verdi.

ÇELEBİ GURURLU

Necati Pınarbaşı’nın karetede bu düzeye gelmesinde en büyük pay sahibi olan hocası Ahmet Çelebi, madalya için milli sporcusuna güvendiğini söyledi. Antrenör Ahmet Çelebi, “Necati ülkemiz adına bir çok uluslararası müsabakada madalya kazandı. İnanıyorum ki, Milli takımda Fransa’da yapılacak olan Dünya Karate şampiyonasında da kürsüye çıkacak. Necati ile ne kadar gurur duysak azdır” dedi. Karatede ilk kez büyükler kategorisinde Erzurum’dan Milli takıma sporcu vermenin gururu yaşanıyor. Antrenör Ahmet Çelebi, “Erzurum’da karate tarihimizde ilk kez bir sporcumuzun Büyükler kategorisinde Dünya Şampiyonası için kampa katılmasının bizler için çalışmanın ve azmin sonucudur. Sporcumuza şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu. Altınoluk’ta bir hafta sürecek kamp çalışmalarının ardından milli karateciler 03-18 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Burhan Felek Kamp Eğitim merkezinde ikinci etap kamp çalışmalarına start verecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.