İlçeler Haber Girişi : 02 Ağustos 2012 12:00

Erzurum'da camiye yıldırım düştü

Erzurum'da camiye yıldırım düştü
rzurum’da teravih namazı sırasında içerisi cemaat dolu Hacı Selim Efendi Camisine düşen yıldırım yangına neden oldu.
Erzurum Ajans-Erzurum’da teravih namazı sırasında içerisi cemaat dolu Hacı Selim Efendi Camisine düşen yıldırım yangına neden oldu.
Olay dün saat 20. 50 sıralarında Erzurum’un Palandöken ilçesi Yıldızkent semti Osman Gazi Mahallesinde bulunan Hacı Selim Efendi Camisinde meydana geldi. Kent merkezinde dün gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış Palandöken ilçesinde gök gürültülü olarak görüldü. Sık sık çakan şimşekler ilçenin üzerine aydınlatırken adeta gece karanlığı gündüz aydınlığına dönüştü. Bu sırada büyük bir gürültüyle düşen yıldırım Hacı Selim Efendi Camisine isabet etti. Caminin minaresinde bulunan yıldırım koruyucusu nedeniyle hasar oluşmazken cami içerisinde bulunan elektrik trafosu patlayarak yangın çıkmasına neden oldu. Gürültü üzerine büyük bir şok yaşayan cemaat korku dolu anlar yaşadı. Daha sonra yangın cemaat tarafından söndürüldü.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangının sönmesi üzerine geri dönerken polis ekipleri camiye yıldırım düşmesi ile ilgili tutanak tuttu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.