Bölge Haber Girişi : 27 Haziran 2010 15:26

Polis çiftin üçüzbebek sevinci!..

Polis çiftin üçüzbebek sevinci!..
Emniyet Müdürlüğünde görevli Burhan- Suna Yılmaz polis çiftinin bir çocuklarından sonra üçüz bebekleri oldu. Komiser Yardımcısı Burhan Yılmaz, üçüz bebekler nedeniyle eşinin ücretsiz izine ayrılacağını belirterek, mama ve bez için sponsor aradıklarını söy

Erzurum Ajans-Emniyet Müdürlüğünde görevli Burhan- Suna Yılmaz polis çiftinin bir çocuklarından sonra üçüz bebekleri oldu. Komiser Yardımcısı Burhan Yılmaz, üçüz bebekler nedeniyle eşinin ücretsiz izine ayrılacağını belirterek, mama ve bez için sponsor aradıklarını söyledi.
Merkez Yakutiye ilçesindeki Gürcükapı Polis Merkezinde Komiser Yardımcısı olan Burhan Yılmaz (37) ile Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru eşi Suna Yılmaz (35) üçüz bebek sevincini yaşıyor. Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi doktorlarından Paşa Uluğ, 23 Haziran günü sezeryanla 5'er dakika ara ile üçüz erkek bebeği dünyaya getirdi. Burhan- Suna Yılmaz çifti üçüzlere Bekir, Ömer, Osman ismini verdi.
Eşi Suna Yılmaz'ın üçüz bebek dünyaya getireceğini duyduğunda şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşadığını söyleyen Burhan Yılmaz, "Sekiz yaşında bir kızımız vardı. Yalnız 'büyümesin' diye bir çocuk yapmak istedik. Eşim hamileliğinde doktor kontrolüne gitti. Doktor üçüz bebeğiniz olacağını söyleyince hemen beni telefonla aradı. İşte o an hem sevinç ve şaşkınlık yaşadık. Uzun bir süre kendime gelemedim. Şimdi dünyaya geldiler. İkinci bir bebek düşünürken Allah nur topu gibi üç erkek evlat verdi. Çocuklar nedeniyle eşim ücretsiz izine ayrılacak. Tek maaşla onlara bakmam zor olacak. Şimdiden mama ve bez sponsoru arıyorum." diye konuştu.
Çocuklarına şimdilik Artvin Emniyet Müdürlüğünde komiser yardımcısı olan kızkardeşi Hatice Sayın ile birlikte bakacağını vurgulayan Suna Yılmaz, uykusuz gecelerin başladığını söyledi. Tek başına üçüzlere bakmasının imkansız olduğunu anlatan anne Yılmaz, "Benim ya da eşimin ailesinden sırayla yanıma yardımcı alacağım. Çünkü birine mama verirken ikisi birden ağlıyor. Ayrıca üçüzler kızım Cemrenur'un dünyaya geldiği 23 Haziran'da doğması da büyük bir tesadüf. Yani 23 Haziran dört çocuğumun yaş gününü birlikte düzenleyecek ve her birine ayrı doğum günü hediyesi alacağız" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.