Medya Haber Girişi : 31 Ocak 2014 12:40

Polis radyosu konuklarıyla yine ilgi odağı oldu

Polis radyosu konuklarıyla yine ilgi odağı oldu
Erzurum Polis Radyosu Erzurum'un sesi olmaya devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum Polis Radyosu Erzurum'un sesi olmaya devam ediyor.

94.6 Frekansından yayın yapan ve Erzurum da ilgiyle takip edilen radyo sosyal konular ve gündemi takip eden programlarıyla beğeni topluyor. Program yapımcısı ve sunucuları Varol Kopan ve Enes Okumuş'un hazırlayıp sundukları programlarda her Salı kuşak halinde devam eden 'Sağlığın Sesi' programında bu hafta Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Psikiyatri Hemşireliği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç.Dr.Ayşe Okanlı ile yarı yıl tatilinde karne alan öğrencilerin çocuklar ve aileler üzerindeki etkileri konuşulurken karnenin bir çocuğun zekasını tam anlamıyla göstermediği ve çocukların aileleri tarafından iyi gözlemlenerek ileriki yıllarda seçecekleri mesleklerinin doğru tespit edilmesi ve yönlendirilmeleri vurgulandı.


Çarşamba günleri KUDAKA ile koordineli olarak hazırlanan programda ise Enes Okumuş'un konukları KUDAKA İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanı Onur Emre Tepe ve Erzurum Aktif İş Kadınlar Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Saltuklu ile Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının 2013 Yılı Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı Kapsamında desteklenen "Dünya Turizmi Erzurum Ehramı ile Tanışıyor" Projesini tanıtıldı. Yine Çarşamba günlerinin en beğenilen radyo programlarından olan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle birlikte hazırlanan Erzurum Spor Gündemi Programının konusu Masa Tenisiydi. İl Emniyet Müdür Yrd. ve Erzurum Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi Takım Kaptanı ve Sporcusu Kamil Ersin Ersoy, Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Polis Memuru Ali Durmuş ve Antrenörler Mahmut Çağlayan ile Uğur Toprak'ın konuk olarak katıldığı canlı yayınlanan programda Varol Kopan'ın sorularını yanıtlayan konuklar Erzurum da Masa Tenisi sporunun aktif hale gelme sürecini anlattılar ve Yakutiye Spor Salonunda ücretsiz olarak profesyonel antrenörler eşliğinde bu sporu genç yaşlı bayan erkek herkesin öğrenebileceği vurgulanan programda 0 505 318 25 26 numaralı radyonun istek hattına gelen mesajlarla dinleyicilerin sorularına da yanıt verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.