Bölge Haber Girişi : 30 Mart 2011 15:22

Potanın kalbi Erzurum'da atıyor!..

Potanın kalbi Erzurum'da atıyor!..
Kulüplerarası Kuzeydoğu Bölge Basketbol Grup Birinciliği Erzurum'da başladı. Erzurum temsilcisi DSİ, Ordu galibiyetiyle turnuvaya moralli başladı.

Erzurum Ajans-Kulüplerarası Kuzeydoğu Bölge Basketbol Grup Birinciliği Erzurum’da başladı. Erzurum temsilcisi DSİ, Ordu galibiyetiyle turnuvaya moralli başladı.

Basketbol Federasyonu Faaliyet Programında yer alan, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliğinin organize ettiği Kulüplerarası Kuzeydoğu Basketbol Bölge Birinciliği maçları bugün Erzurum’da başladı. Cemal Gürsel Spor Salonu’nda oynanan maçlara Erzurum DSİ Spor’un yanı sıra, Bayburt Gençlikspor, Iğdır Kurtuluş İlköğretim Okulu Spor Kulübü, Ordu Okçuluk Spor Kulübü, Trabzon İdmanocağı, Rize İyidere, Ağrı Gençlik ve Artvin 7 Martspor Kulübü olmak üzere toplam sekiz takım katılıyor. Turnuvanın açılış maçında DSİ Spor, Ordu Okçulukspor Kulübü Basketbol takımı ile karşı karşıya geldi. Taha Demir- Serdar Saraç hakem ikilisinin yönettiği maçta masa hakemliğini ise Selin Başyiğit, Çağla Göktaş ve Metehan Akpınar yaptı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın ilk periyodunu 28-15 önde kapatan DSİ, karşılaşmanın ilk yarısını da 48-31 önde kapattı. Üçüncü periyotta da rakibine karşı 67-46’lık bir üstünlük kuran Yeşil-beyazlı takım, maçtan 89-60 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı Erzurumspor’un eski başkanlarından Hamza Cimilli, DSİ Spor Kulübü Başkanı Kemalettin Yentimur, Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız, Kızak İl Temsilcisi Levent Çakmur ve diğer davetliler de izledi.

Günün diğer maçları ise Iğdır-Bayburt, Ağrı-Rize ve Trabzon-Artvin arasında oynanıyor. Turnuvanın Şampiyonu cumartesi günü oynanacak olan maçtan sonra belli olacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.