Bölge Haber Girişi : 04 Nisan 2011 15:52

Potanın kralı DSİ!..

Potanın kralı DSİ!..
Kuzeydoğu Bölge Gençler Basketbol Şampiyonası'nın finalinde Erzurum DSİ Spor ile Trabzon İdmanocağıspor karşı karşıya geldi.

Erzurum Ajans-Kuzeydoğu Bölge Gençler Basketbol Şampiyonası’nın finalinde Erzurum DSİ Spor ile Trabzon İdmanocağıspor karşı karşıya geldi. Cemal Gürsel Spor Salonu’nda oynanan maçta Erzurum’u temsil eden DSİ Spor, Trabzon İdmanocağı’nı 73-68 mağlup ederek, şampiyon oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu 2010-2011 sezonu faaliyet programında yer alan, Erzurum’un ev sahipliğini üstlendiği Kulüplerarası Kuzeydoğu Bölge Grup Birinciliği maçlarında Bölge Şampiyonu cumartesi günü oynanan final maçından sonra belli oldu. Taha Demir, Serdar Saraç hakem ikilisinin yönettiği maçta Erzurum DSİ Spor ile Trabzon İdmanocağı karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme içerisinde geçen maç nefesleri kesti. Basketbol severlerin büyük bir ilgi gösterdiği maçı DSİ Bölge Müdürü Mustafa Bahadır, Müdür Yardımcısı Halil Yalçın, Erzurumspor Eski Başkanı Hamza Cimilli, DSİ Spor Başkanı Kemalettin Yentimur, Kulüp Yöneticileri, DSİ Spor Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa, Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız da izledi.

Nefes kesen ve karşılıklı basketlere sahne olan maçta son gülen taraf Erzurum DSİ Spor oldu. Erzurum ekibi maçtan 73-68 galip ayrılarak, Kuzeydoğu Gençler Basketbol Bölge Şampiyonu oldu ve adını Anadolu’nun en başarılı sekiz takımı arasına yazdırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.