Medya Haber Girişi : 27 Mayıs 2014 12:23

Prof. Dr. Erdoğan, polis radyosunun konuğu oldu

Prof. Dr. Erdoğan, polis radyosunun konuğu oldu
Polis Radyosu bu hafta Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan'ı ağırladı.
Erzurumajans-Polis Radyosu bu hafta Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan'ı ağırladı.

94.6 Frekansından yayın yapan Erzurum Polis Radyosu'nun beğeniyle takip edilen canlı yayın programlarından 'Yaşama Dair' , bu hafta Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr.Fazlı Erdoğan'ı ağırladı. Program Yapımcısı ve Sunucusu Varol Kopan'ın sorularını yanıtlayan Erdoğan konuşmasında, 25 Mayıs 2014 Pazar Günü, Aziziye Tabyasında Soma Şehitleri için, Fidan Dikme ve Mevlit Okunması etkinliğinin Miraç Kandiline de denk gelmesi ve katılımcıların da teşrifiyle oldukça anlamlı geçtiğini ifade etti.

Başta Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Erzurum Emniyet Müdürlüğü ile emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade eden Erdoğan, Kırım Kongo Kanamalı Hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden laborant Recep Tepe'yi de anarak kendisi içinde bir fidan diktiklerini belirtti. Dinleyicilerin telefon ve mesajlarla katıldığı programda ayrıca Sağlık personeline verilen Hasta Hakları Eğitimleri ve Kalite Eğitimlerine verdikleri önemi anlatan Prof.Dr.Fazlı Erdoğan program sonunda Erzurum Polis Radyosu anı defterini de imzalayarak Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'e sosyal projelere verdikleri destek ve yayınların kalitesinden dolayı da teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.