Spor Haber Girişi : 26 Aralık 2012 13:11

Ringte başarı sürüyor

Ringte başarı sürüyor
Erzurum Gençlikspor Büyük Erkekler Boks takımı, Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasına başarılı sonuçlara imza attı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlikspor Büyük Erkekler Boks takımı, Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasına başarılı sonuçlara imza attı.

Erzurum Gençliksporlu boksörler Muğla’dan madalya ile döndü. Türkiye Boks Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve 18-22 Aralık 2012 tarihleri arasında Muğla’da yapılan Kulüplerarası Türkiye Boks Şampiyonasında Erzurum’u Antrenör Mustafa Kalkan yönetimindeki Gençlikspor ile Naim Karataş yönetimindeki DSİ Spor Kulüpleri temsil etti. Erzurum Gençlikspor 15 kulübün mücadele ettiği şampiyonada beşinci oldu. Şampiyonada Erzurum Gençlikspor’dan 56 kiloda Murat Korkmaz, üçüncü olarak bronz madalya kazandı. 60 kiloda da Emrah Ceylan üçüncü olma başarısı gösterdi. 91 kiloda da Ömer Aydoğan yumruklarını bronz madalya için vurdu ve kilosunda üçüncü oldu. Mustafa Doğan ise 690 kiloda dördüncü oldu.

Erzurum Gençlikspor Kulübü Boks Antrenörü Mustafa Kalkan, hedeflerinin bundan sonra altın madalya kazanmak olduğunu belirterek, “İnanıyorum ki, bundan sonra verilecek olan desteklerle daha iyi noktalara geleceğiz. Sporcularımız şu anda üç madalya kazandı. Kendilerini kutluyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.